Voor iemand die zegt dat koken zijn hobby is, loopt het bestellen per week bij thuisbezorg een beetje uit de hand. 2 a 3 keer per week bestellen is niet altijd even best. Tijd om daar verandering in te brengen. 1 maand mag ik van mij zelf niet bestellen. Uiteindelijk moet ik alles wat ik heb bespaard op rood inzetten als leuke afsluiting. Doe/kijk jij gezellig mee?

Ik geef dus ongeveer 100 a 120 euro uit aan thuisbezorgd per maand. Dit is natuurlijk een beetje overdreven, maar ze zeggen ook wel eens tijd kost geld. Ik verdeel mijn tijd soms liever in om net iets langer door te kunnen gaan en niet perse te hoeven koken. Slecht, maar ja soms mag het ook wel een dagje. Tijd om in ieder geval eens een maandje aan te kijken of ik het nog wel kan een leven zonder thuisbezorgd.

Fabian van der Gijze

Volg mij verder ook via  Facebook,  Twitter en  Instagram

Eén gedachte over “ 1 maand geen thuisbezorgd bestellen Challenge

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.