Eerlijk is eerlijk ik had het zelf niet eens door, maar voor ik het wist zat ik alweer op de 100 video’s. Wat begon als iets kleins is nu uitgegroeid tot minimaal 2 video’s per week.

Tijd om in deze video terug te blikken, te kijken naar mijn nieuwe studiolampen en mijn nieuwe camera namelijk de Sony A6400 en verder wil ik jou als kijker natuurlijk ook nog even bedanken.

Ik hoor mij zelf nog wel eens zeggen ” nee nee, ik ga niet beginnen aan YouTube, pas als ik echt programma’s kan maken ” Wat ben ik stiekem blij dat ik zelfs eigenwijs ben tegen mijn eigen meningen. Ik blogde altijd met veel plezier en passie, alleen ik miste toch altijd die persoonlijke creatieve touch. Ik heb het gevoel dat ik dat op beeld veel meer kan doen en enorm aan het groeien ben.

Voor mij is het een bepaalde uitlating die ik kan doen/brengen en daarnaast een goeie manier om vlieg uren te maken als content creator en als presentator. Iets waar ik geleidelijk steeds meer mee wilt doen en steeds meer wil in groeien. Dingen bedenken, uitwerken en vervolgens gewoon maken. Ik heb het geluk dat er hele fijne mensen om mij heen staan, mij de kansen gunnen en mee helpen. Bedankt daar voor en video 101 was voor jullie.

Groetjes en veel liefs 🙂

Fabian van der Gijze

Volg mij verder ook via  Facebook,  Twitter en  Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.