Sinds dat ik echt begon met bloggen gooide ik om de dag een nieuwe blogpost online. Dit ging mij tot vorig jaar 10 juli erg goed af. Vanaf dat moment zou ik even een maand niks online gooien. Ik had de eer om mee te doen met het instituut en eindelijk had ik genoeg geld gespaard om naar Thailand te vertrekken. De opnames zouden een week gaan duren en Thailand 22 dagen. Hierna zou ik weer beginnen met bloggen. Zo nu en dan kwamen er nog wel eens een blogpost online te staat. Alleen echt regelmatig was het niet meer. Dat heeft met mij te maken, maar ook met het jaar 2017. Wat was dat een top jaar voor mij zeg. Echt een jaar om niet te vergeten.

Normaal gesproken maak ik deze periode altijd een terug blik op momenten/blogposten. Dit ga ik dit jaar niet doen. Nee, er zijn nog zoveel dingen die ik hier nog helemaal online wil/moet gooien. Dat zou zonde zijn. In deze blog ga ik je wel proberen mee te nemen door mijn bijzondere jaar, want wat is er een hoop gebeurd.

https://www.instagram.com/p/BO9bpKNg5cJ/?hl=nl&taken-by=fabiangijze

2017 bleek voor mij het jaar te zijn van de verslavingen. Gelukkig eigenlijk alleen maar leuke verslavingen. Zo boekte ik in januari mijn aller eerste reis. De bestemming werd Boekarest. De plek die nul stemmen kreeg op zowel Twitter en Facebook. Daar moest ik dus wel heen. Echt een plek waar bijna niemand heen gaat en zeker niet alleen. Bijna iedereen verklaarde mij voor gek, maar ik heb het zo erg naar mijn zin gehad. Ik werd verliefd op Boekarest, maar vooral ook op het reizen. Hierna boekte ik dan ook mijn reis naar Thailand en daarnaast heb ik mijn volgende reis al geboekt. In februari staat Cascais Portugal namelijk groot op de agenda. Weer de plek met de minste stemmen. Weer ga ik lekker in mijn eentje en dit keer ook eens in een hostel, dus ik ben heel erg benieuwd.

https://www.instagram.com/p/BaviqPDBBv2/?hl=nl&taken-by=fabiangijze

Naast het reizen kan ik een andere verslaving ook wel opbiechten. Het werd namelijk echt het jaar van de opnames. Ik acteerde/figureerde zelf heel veel en mocht ook naar heel veel dingen toe. Zo heb ik naast mijn opleiding 12 tv klussen gedaan en ben ik heel veel te zien geweest op tv. Zo heb ik mijn netwerk ook heel erg kunnen uitbreiden. Het bracht mij soms op de gekste/leukste plekken. Zo at ik vorige week nog dankzij BNNVARA wilde zwijn, was ik te horen op de radio, stond ik in de krant  en kwam RTV Rijnmond bij mij op bezoek. Dankzij mijn grote passie/gedrevenheid ben ik ook nog eens terecht gekomen bij de grootste castingbureau van Nederland en had ik mijn aller eerste casting voor een grote film.

https://www.instagram.com/p/Ba3vwnGhLqP/?hl=nl&taken-by=fabiangijze

Naast mijn opnames heb ik ook heel veel theorie geleerd. Ik begon met het volgen van workshops en begon een extra opleiding. Elke zaterdag ben ik namelijk te vinden in het Luxor Theater Rotterdam. Ik zit namelijk bij de Luxor musical Academy. Hier probeer ik stand te houden als enigste man tussen heel veel vrouwen. Misschien komt het omdat ik met veel vrouwen om ga, maar ik vind het alleen maar gezellig. Ik merk er bijna niks van. Gelukkig is het dan ook een hele gezellige groep. Ja, we kunnen echt een hele echte groep worden. Al zijn we dat misschien zelfs al. Een extra opleiding is soms wel erg zwaar, maar ik zie mijn grote doel gewoon voor mijn ogen. TV/film land ik kom er aan!!

https://twitter.com/fabiangijze/status/914197979132776448

Ook begon ik in 2017 voor de grap eens voetbalwedstrijden te verspelen. Na wat verlies te hebben geleden, begon ik er ineens goed in te worden. Zo doende begon ik er zelfs geld mee te verdienen. Een klein begin bedrag begon een mooi bedrag te vormen. Zo heb ik toch nog lekker bij kunnen verdienen en weer kunnen investeren in andere dingen.

In 2017 vond ik ook een nieuwe liefde. Blijkbaar werd ik niet alleen verliefd op het mooie Thailand, maar ook op mijn lieve vriendin Sem. Hier probeer ik echt snel een blogpost online over te gooien. We hebben nu al bijna 6 maanden en het voelt nog steeds super goed. Het wordt dus wel eens tijd om haar voor te stellen. Daarnaast is het ook echt op een hele mooie manier ontstaan. We hadden zelfs al een relatie voordat we het zelf door hadden .

https://www.instagram.com/p/BXFf-DfBTIh/?hl=nl&taken-by=fabiangijze

Helaas was het rond om mij soms wel een enorme slagveld. Het leek wel als of ik over de mijnenveld heen zweefde, terwijl de rest op alle mijnen stapte. Dit vond ik zelf vaak erg moeilijk om te zien. Ik hielp hun natuurlijk wel, maar ik moest zelf ook door. Zo waren de situaties vaak oneerlijk verdeeld. Echter weet ik wel hoe ze er over denken. Met mijn moeder heb ik hier dan ook veel over gesproken. Gelukkig kreeg ik toen een hele mooie compliment/herinnering voor terug. Juist doordat het met mij zo goed ging kon zij zich zelf ook weer positief beïnvloeden. Toch hoop ik dat ze in 2018 zelf ook in die goede vibes terecht gaan komen. Dat gun ik ze van harte.

Voor mij ziet 2018 er in ieder geval al heel goed uit. Vol met schoolaudities, uitslagen van andere audities, veel uitzendingen, een MBO diploma, een perfecte stage en een vakantie. Ja, ook 2018 lijk een mooi jaar te worden. Misschien wel weer mijn jaar. Dat zou met één auditie uitslag zomaar kunnen zijn. Wie weet mag ik dan wel een paar maanden naar Indonesië. Dat zou een straf zijn 😉

Hopelijk wordt 2018 voor jou ook een prachtig jaar. Dat gun ik je van harte.

We zullen het mee gaan maken. Ik ga in ieder geval zeker weer bloggend het jaar door, want ik merk dat ik het stiekem toch wel ben gaan missen.

Ik ben weer terug 🙂

Fabian van der Gijze

 

2 gedachten over “2017 wat was je voor mij mooi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.