Mijn naam is Fabian, maar dat kan je al zien aan de titel. Mijn blog gaat over de persoonlijkste dingen. Ik heb geen schaamte  voor mijn leven en voor mijzelf heb ik nog geen grens ontdekt tot hoe ver ik dit wil delen. Toen ik de blog ‘’wie ben ik’’ terug las vroeg ik mij zelf iets af. Hoe kan ik mij zelf nou zo voorstellen? Mijn blog is zo persoonlijk, maar hoe ik mij voor stel is zo standaard. Hier moest ik iets aan veranderen. Vandaar stel ik mij vandaag opnieuw voor.

Mijn naam is Fabian van der Gijze. Op dit moment ben ik 18 jaar oud(13-05-1998). In die 18 jaar heb ik veel mee gemaakt. Dit 20151218_134517komt door mijn vaders alcohol verslaving. Dit veranderde heel mijn leven. Hier door heb ik zelf moeten onderduiken bij een opvang. Ondanks dit ben ik een super vrolijk kind, maar wel bij de mensen waar ik om geef. Hier ben ik echt mij zelf. Mijn familie en mijn goede vrienden zijn mij alles waard. Hier haal ik mij energie uit.

Mensen die denken dat ze mij kennen. Kennen mij juist niet. Dit komt door mij. Ik verdiep mij eerst in een ander. Als ik door heb hoe iemand is en of je bij mij pas. Laat ik beetje bij beetje mij meer zien. Hier mee heb ik al zoveel mensen mee verbaast, want echt iedereen ziet mij eerst anders. Dit vind ik fijn, want ik oordeel zelf nooit over mensen. Als je dit andersom ook niet doet bij mij. Dan stel ik mij open voor jou.

Een van mijn grootste hobby’s is denken. Ik den echt over alles na. Niet over van die lullige dingen, maar echt over zaken die er toe doen. Hier voel ik mij fijn bij. Ik kan ook heel snel schakelen met mijn gedachtes. Als er iets gebeurd sta ik gelijk op scherp en weet ik wat ik moet doen.

Elke dag zing en fluit ik liedjes. Zonder muziek zou ik nu niet meer zo vrolijk zijn. Ik heb muziek nodig om tot rust te komen of om vrolijk te worden op een moeizame dag. Zoals je kan lezen heb ik veel liefde voor muziek. Waar ik juist echt niet van hou is arrogantie en mensen die alles gelijk beoordelen. Als iemand dit doet kan ik zo boos worden van 20150521_120659binnen. Ga niet van alles roepen zonder dat je het eerst na vraagt of er in verdiept. Gelukkig kan ik mijn boosheid tegenwoordig in bedwang houden. Eerst kon ik dit nooit, maar door therapie is dit goed gekomen.

Een van de belangrijkste dingen die je over mij moet weten is dat ik bijna altijd iedereen wil helpen. Heb je een serieuze probleem of kom je ergens niet uit dan sta ik altijd voor je klaar. Ik merkte dat ik dit heel goed kon. Door alles wat ik mee heb gemaakt kan ik goed in mensen inleven en mij verplaatsen in mensen. Vandaar ben ik ook begonnen met bloggen. Mijn doel is om mensen te laten zien dat het leven niet altijd loop zo als je zou willen. Ik heb slechte dingen mee gemaakt, maar ik heb ook een hoop mooie en leuke dingen mee mogen maken. Dit wil ik graag laten zien. Mijn levens motto is daarom sinds kort  ‘’vallen is niet falen, maar niet meer opstaan wel’’. Ik hoop dat ik een paar mensen helpen en inspireren met mijn blog. Zoals aan gegeven kan je mij altijd berichten met een probleem en dan probeer ik je te helpen.

Volgens mij is dit een veel betere kennismaking met mij. Ik hoop dat het een beetje duidelijk is. In ieder geval welkom op mijn site. In mijn blog stop ik al mijn overige tijd. Hopelijk is dit te zien en vinden jullie het leuk en mooi om te lezen.

Dit is wie en hoe ik ben. Kijk gerust even veder op mijn blog en hopelijk tot ziens.

 

Fabian van der Gijze

Je kan mij ook volgen op Facebook, Twitter, Instagram,google+ en Bloglovin

11 gedachten over “Wie ben ik? (heden)

 1. Je staat positief in het leven Fabian! Zorgzaam en behulpzaam zijn, zijn mooie karaktereigenschappen. Interessant om eens te lezen hoe iemand z’n karakter omschrijft in plaats van alleen zich voorstellen. Blijf zo doorgaan 🙂

 2. Wat een mooie en uitgebreide manier om jezelf voor te stellen!
  Heftig dat je al zoveel hebt meegemaakt in je leven maar fijn om te lezen dat je zo positief in het leven staat.
  Ik weet uit eigen ervaring dat juist de heftige momenten je sterker maken.
  Ik ben benieuwd naar je volgende blogposts!

  1. Ach het went zeg ik de laatste paar jaar. Het heeft van mij inderdaad ook sterker en uiteindelijk een betere persoon gemaakt. Zelf ben ik heel blij met mijn positiviteit. Valt er te miste nog te lachen en te genieten van het leven :). Ben ook zeker benieuwd naar jou blogs. Ik had net al even snel gekeken naar de titels van je blogposten. Ga ze morgen na school gelijk, maar eens lezen. Ik zie je graag vaker terug op mijn blog

 3. Heee Fabian! Wauw, ik ben onder de indruk van je verhaal en herken er ontzettend veel aan. Mijn blog heeft precies hetzelfde concept. Ik vind het gaaf dat je zo open bent want dit kan ik nog steeds niet.

  1. Gelukkig ben ik het vanaf het begin gaan doen, dus iedereen is het al gewend van mij. Als je hulp nodig heb bij het schrijven van zulke verhalen wil ik je altijd helpen. Je weet mij te vinden:)

 4. Heftig wat je hebt moeten meemaken. Ik vind het knap dat je ondanks die dingen zo positief in het leven staat! Herken me wel in de punten zorgzaam en behulpzaam, zo ben ik ook! Mooi dat je zo over alles durft te schrijven.

  1. Hey Saskia,

   Dankjewel voor je grote compliment. Had er erg mijn best opgedaan. Sta eigenlijk altijd positief in het leven en dat wil ik graag met andere mee geven 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.