Helaas was het alweer tijd om naar huis te vliegen. Na een mooi Liverpool avontuur was het dan nu echt afgelopen. Even een rondje lopen door de stad en weer lekker in het vliegtuig terug. De YouTube serie is na dit filmpje dan ook echt afgelopen. Zeker nog veel verbeter puntjes, maar ik ben ook echt te vrede. Ik kijk er met een mooi gevoel naar terug. Tijdens de reis heb ik via mijn Launchpad ook een nummer gemaakt en verwerkt in de video. Nou kan ik uiteraard begrijpen dat je geen zin hebt om een video te bekijken. Mijn nummer zet ik dus ook hier onder, voor het geval dat je mijn video niet wil bekijken, maar mijn nummer wel wil beluisteren.

Bedankt voor het kijken en het lezen van mijn Liverpool ervaringen.

Fabian van der Gijze

Volg mij verder ook via YouTube, Facebook,  Twitter en  Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.