Af en toe vind ik het zo lekker om met muziek in me oren buiten te zitten en weg te zinken in gedachten. Is daar altijd een rede voor nee niet echt, maar dit keer toch misschien wel. Komt het vandaag doordat ik moe ben van de dag of door wat er eerder deze week is gebeurd. Je kan niet altijd je hoofd boven water houden en de wereld leiden hoe je dat het liefste doet. Denk dat het dit keer een mengeling is van de afgelopen weken/maanden. Voor al deze laatste week.

Er is weer zo veel gebeurd qua gezondheid, maar er is ook weer iets groots gebeurd. Dit was eindelijk de week dat ik echt eens mijn mening gaf aan mijn vader over hoe ik er over dacht. Namelijk dat het eens klaar moet zijn tussen de twijfels die we elkaar gaven. Moet eens klaar zijn. Hij had een mailtje naar me gestuurd om weer eens het contact in leven te blazen. Ik ben eindelijk bij het station waar ik wilde zijn. namelijk het station waar er echt een punt achter onze relatie kwam. Nu gaan we beide een eigen leven leiden. Ik hoop dan wel dat mijn leven beter word dan wat hij had, maar dat zie ik dan wel weer.

Wel ben ik bang  voor de mogelijke gevolgen. Als iemand een band met je breek kan dit heel hard aan komen. Ik weet dat hij ooit heeft gedacht laat ik er een eind aan maken. Ik heb altijd gedacht misschien was dat wel beter geweest en had voor veel rust gezorgd. Vandaag ben ik nog steeds bang dat het inderdaad gaat gebeuren. Ik vraag me vooral af wat er dan met mij gebeurd. Ik ga namelijk niet alles regelen, maar dat denk ik nu. Ik zie nu een hele lege zaal voor me waar mijn vader alleen ligt met alleen de begrafenis regelaar of hoe zo iemand ook mag heten. Kan mijn schuld gevoel dit aan. Ik weet het niet. Ik hoop dat ik hier voorlopig niet over hoeft te denken.

Een andere reden dat ik hier nu alleen zit op een balkon die niet van mij is, maar van mijn vriendin die ik net weg stuurde is dat ik gewoon vreselijk moe ben. Ben zo moe van al die ziekten verschijnselen, klagende mensen, mensen de hele tijd zegen ja ff door bijten tijdens examens en tot sloot door mijn werk. Af en toe lijk het wel gewoon dat ik de enige ben die echt weet hoe ik ben. heb ik niet net als een film te veel personages. Overal ben ik wel een klein beetje anders. Vooral voor me zelf is dit vermoeiend, maar ja hier heb ik zelf voor gekozen. Ik hoop dat de zomer me weer zin geeft en mijn  nieuwe opleiding volgend jaar. Eindelijk komt er weer iets waar ik vol voor kan gaan. Eindelijk moet ik ook weer eens me best gaan doen op school en niet elke toets ingaan zonder te hoeven leren en makkelijk een 6.5 halen.

Raarste van deze week vind ik dat ik 13 mei jarig ben. ik word dan 17, maar heb geen ene seconde het gevoel dat het al over 3 dagen is. Voor mijn gevoel zijn die 3 dagen nog zo ver weg.

Maar ja we zullen wel zien wat de volgende maanden me brengen. Hopelijk eindelijk eens genoeg tijd om te doen wat ik nou echt wil. Bloggen, muziek maken en vooral genieten van mijn leven.

Fabian van der Gijze

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.