Een bepaalde periode heb ik niks gehad met foto’s. Door de tv en filmopnames ben ik er gelukkig weer wat meer van gaan houden. Zo verschijn ik zelf meer op mijn blog en ben ik begonnen met een persoonlijke Instagram account. Meestal plaats ik daar mooie herinneringen, maar in een gekke bui loop ik wel eens naar buiten om foto’s te maken. Dit doe ik dan weer niet al te snel. Wanneer ik het doe weet je in ieder geval wel één ding zeker. Het wordt weer een dag waarbij ik mij zelf ga uitlachen. Zo hing ik dit keer ineens in een boom, al bleef ik niet al te lang hangen.

Ik zocht al een tijdje iets geks op kledinggebied. Iets wat niet veel mensen hebben, maar wat wel enorm tof er uit ziet. Tijdens een nachtelijk facebookreclame sessie kocht ik een paar kleding stukken die in dat plaatje pasten. Over die aankopen wil ik nog een aparte blogpost schrijven. In die aankopen zat een vest wat net gewaagder was dan alle andere producten. Hij was lekker kleurrijk. Het bevatte groen, geel en rood qua kleuren. Een kleurencombinatie die ik niet zo snel samen zou voegen, maar wat ben ik blij dat ik hem heb gekocht. Hij is lekker warm, kleurrijk en eens wat anders. De perfecte aankoop was gevonden.

Van tevoren wist ik natuurlijk dat zo’n aparte vest niet bij iedereen in de smaak zou vallen. Zo wist ik al ver van tevoren dat het bij mij thuis nooit in de smaak zou vallen. Te opvallend en ik zou het normaal nooit zo snel dragen. Zo werd ik al snel grappend Pipo en Kabouter Plop genoemd. Ach ze mogen mij ook wel eens een keer terugpakken. Ze hebben het al zwaar zat met mij. Al die geintjes en drukke gedoe.

Bij mijn moeder thuis is er enorm veel natuurgebieden te vinden. Nou was ik hier weer even om mijn weekend te vieren, dus ik kon daar mooi gebruik van maken. Ik pakten mijn tas met fotospullen en ging er op uit. Even naar de plekken waar ik als kind graag kwam. Zo belande ik weer eens in de bossen waar ik als kind altijd te vinden was na school. Gezellig met mijn vrienden hutten bouwen en avonturen beleven. De geschikte plaats om mooie foto’s te schieten. Nou kunnen foto’s bij mij nooit echt normaal gaan. Ik moet er altijd even voor zorgen dat er een grappig/mooi moment aan vast zit. Wanneer je een statief gebruikt en een telefoonafstandsbediening die bijna leeg is, zorgt dat al snel voor grappige momenten.

Zo leek het mij een goed idee om lekker ouderwets in een boom te gaan hangen, want wat kan er nou fout gaan hé. Nou het zou zomaar kunnen gebeuren dat je naar beneden glij en met een halve salto op de grond beland. Ik heb mij zelf zo hard uitgelachen. Wat ik wilde bereiken kon helemaal met deze boom. Al ben ik wel blij dat ik het geprobeerd heb. Het zorgde voor een mooie toevoeging aan dit fotoverhaal. Weer even lekker jong wezen op mijn jeugdplek.

 

Fabian van der Gijze

Volg mij verder ook via  Facebook,  Twitter en  Instagram

2 gedachten over “Anders val je even uit een boom voor een Instagram foto

  1. Ik had oprecht geen idee dat er niemand was die de foto’s nam. Ik heb zelf ook een statief met afstandsbediening, maar nooit echt over nagedacht dat te gebruiken. Nu maak ik ook geen foto’s, maar alsnog. Vind ze oprecht tof geworden. En als ze je thuis Pipo noemen, noem ik je wel Tarzan 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.