Meestal verwachten mensen dat ik heel erg serieus ben. Nou surprise, dit is eigenlijk helemaal niet zo. Eigenlijk ben ik vrij nuchter. Er zijn een paar dingen waar ik wel heel serieus over ben. Mijn blog is daar zo’n voorbeeld van. Je komt gewoon niet aan mijn blog. Als iemand er een grapje over maakt. Kan ik ook behoorlijk geïrriteerd raken. Het gaat momenteel echt heel goed met mijn blog, maar ik irriteerde mij toch wel aan iets. Ik vind mijn blog niet persoonlijk genoeg.

Ja, je leest het goed. Het besef kwam laats bij het schrijven van een blog post. Eindelijk raakte ik mij zelf weer. Bij het schrijven van de blog post over Jamy kreeg ik zelf tranen in mijn ogen. De woorden kwamen echt stuk voor stuk uit mijn hart. Ik wist dat dit een bijzondere blog post voor mij zou worden, maar de gevolgen had ik niet verwacht. Toen ik wakker werd stond echt alles vol met reacties. Dit had ik nooit verwacht en al helemaal niet dat ik andere mensen tranen zou bezorgen.

Tot nu toe heb ik mij twee keer echt geraakt en één keer een klein beetje. Andere mensen heb ik veel vaker geraakt. Ik hoor redelijk vaak dat mensen mijn blog uniek vinden. Niet doordat ik zulke vage teksten schrijf. Nee, doordat ik zo persoonlijk schrijf. Naar mijn mening nog niet persoonlijk genoeg. Ik wil over die grens lopen. Mij zelf vaker zien huilen door wat ik schrijf, want dan raak ik ook veel meer mensen. Je zou het tijdens het lezen als een film voor je moeten kunnen zien. Als ik dat voor elkaar kan krijgen, zou ik echt heel blij zijn. Als iemand mij vraag waar mijn blog over gaat. Wil ik kunnen zeggen dat ik de persoonlijkste blog van Nederland ben.

Natuurlijk hou ik het bij mij zelf en zet ik andere niet voor het blok. Mijn vader zou ik bijvoorbeeld helemaal af kunnen branden, maar dat is nooit mijn bedoeling geweest. Wel wil ik sommige dingen in meer details vertellen. Meestal dacht ik dat het dan te persoonlijk zou worden, maar ik heb gemerkt dat mijn lezers dat juist waarderen aan mijn blog. Hier ga ik dus zeker mee spelen. Hopelijk kan ik hierdoor er voor zorgen dat het lijkt dat je naast mij stond.

Helaas kan ik door tijd gebrek niet altijd zulke verhalen schrijven. Ik wil om de dag een verhaal online hebben, dus dat kost nou eenmaal veel tijd. Dit gaat voor mij betekenen dat ik er nog meer tijd in moet steken. Zelf vind ik dit echt niet erg, maar juist leuk. Alleen vind ik het vooruit werken nogal moeilijk. Daar ga ik dus zeker aan werken. Bovendien ga ik heel goed zoeken naar een thema die perfect bij mijn blog past. Ik wil gaan oefenen met fotoshop. Helaas heb ik nog geen logo en mijn header is niet goed zichtbaar. Waarschijnlijk ga ik ook een week gebruiken om oude blog posten een nieuw leven te geven. Sinds vandaag heb ik dan ook eindelijk echt vakantie, dus kan ik mij ook gaan verdiepen in editen.

Normaal start ik direct met mijn plannen. Helaas komt dat nu eventjes niet uit. Ik ga natuurlijk twee weken op vakantie, dus dan komt het eventjes niet uit. Natuurlijk ga ik mijn vakantie blog posten ook persoonlijk schrijven, maar daar raak ik waarschijnlijk niet echt mij zelf mee. Er gaat dus een hoop veranderen. Ik zit vol met energie en wil er echt vol voor gaan, dus ik weet dat het gaat lukken. Mocht je nou tips hebben voor mij. Laat het AUB aan mij weten. Hulp en feedback is echt altijd welkom. Vragen zijn trouwens ook altijd welkom. Als je iets echt graag van mij wilt weten leg ik het graag aan je uit. Als het een groot antwoord is dan lees je het terug op mijn blog en anders via een berichtje. Wees dus zeker niet bang.

Lang niet al mijn lezers volgen mij op sociale media. Hier had ik het al aan gegeven in een klein berichtje. Voor de mensen die daar geïnteresseerd zijn heb ik hier onder nog even het bericht geplaatst. Tot ziens 🙂

Fabian van der Gijze

Je kan mij ook volgen via Facebook,Twitter,Instagram,google+en Bloglovin

2 gedachten over “Mijn blog wordt nog persoonlijker!! (heden)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.