De laatste schooldag van 2015 sloot mijn school af met een bioscoop bezoek. We mochten kiezen uit drie films. The Hunger Games, Paranormal Activity en Bon Bini Holland. Ik koos samen met een paar meiden uit mijn klas voor de Film Bon Bini Holland. Na een paar keer de trailer te hebben gezien waren we hier wel benieuwd naar geworden, want hij zag er leuk uit. Vandaag ga ik mijn mening geven over Bon Bini Holland. Veel lees plezier en hopelijk heb je er wat aan als je twijfelde om er naar toe te gaan.

Het was behoorlijk vroeg deze ochtend dat ik de bus moest pakken. Nog half slaperig ging ik zitten naast een man. Met mijn geluk was de bus natuurlijk weer bom vol. Dit zag ik vandaag even door de vingers. Ik had zin in de film en zou erna op vakantie gaan. Na deze bus reis moest ik nog een korte metro ritje maken richting de stad. Ik kwam als een van de eerste aan bij Pathe Schouwburgplein. We moesten allemaal wachten in de hal voor we naar boven mochten. Na een half uurtje daar te hebben gestaan mochten we eindelijk naar boven. Je kreeg 1 consumptie, maar het was nog zo vroeg dat ik hier echt geen zin in had. We gingen richting onze zaal. Op naar de film.

Na behoorlijk veel reclame begon eindelijk de film. De film begon in Curaçao. Het begin was gelijk al een binnenkomer. Persoonlijk vond ik het heel leuk. Je zag gelijk waar de film over ging. Een jonge die eigenlijk niet veel te bieden had, maar even snel geld wilde verdienen. Dit deed hij door mensen op te lichten. Dit ging alleen niet altijd even goed, waardoor hij moest vluchten naar Nederland. Hier begon de film eigenlijk pas echt.

Hier in het koude Nederland moest hij bij zijn tante slapen. Hij kreeg het niet cadeau van haar. Hij moest haar betalen en dus naar werk zoeken. Al snel probeerde hij weer iemand op te lichten. Al bleek hij later alleen zich zelf steeds meer voor de gek te houden, want wilde hij niet liever iets anders krijgen. Veder in de film leert hij zich zelf beter kennen en vecht hij vooral met zich zelf.

Bon Bini Holland vind ik echt een aanrader. Het zit vol met humor, maar dat kan ook haast niet anders als Jandino de film heeft bedacht. Van het begin tot het einde bleef de film super grappig. Dit vond ik niet alleen, want je hoorde iedereen de hele tijd uit volle borst lachen en zelfs klappen. Normaal hou ik nooit zo van Humor films zonder inhoud, maar Bon Bini Holland vond ik echt super leuk. Wel wil ik er bij zeggen dat je wel fan moet zijn van de humor van Jandino en het niet erg moet vinden als er een beetje straat en grof taalgebruik word gebruik. De film duurde in totaal 88 minuten en dat was precies lang genoeg. Het had denk ik niet langer uitgerekt moeten worden. Dat had de film te kort gedaan. Namens mij is het zeker een aanrader. Ben je nou ook benieuwd naar deze film? Bekijk dan zeker de trailer hier onder. Ik ben benieuwd wat jullie van de film vinden.

Wil je er zelf ook graag heen of heb je hem zelf al eens bekeken? Laat het mij dan zeker weten door middel van een reactie hier onder. Ik ben benieuwd.

https://www.youtube.com/watch?v=s6M1uHm3LOQ

Bedankt weer voor het lezen neem gerust nog een kijkje door mijn andere blogposten. Hopelijk tot ziens.

Fabian van der Gijze

Je kan mij ook volgen op Facebook, Twitter, Instagram,google+en Bloglovin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.