Zoals bijna elke dag begon ik gister de dag met Sociale media. Gelijk bij het eerste bericht was ik klaar wakker. Voor het eerst schrok ik van een bericht over een bekende die was te komen overlijden. Het bericht ging over Christina Grimmie. Tijdens dat ze handtekeningen aan het zetten werd ze in eens neer geschoten. Helaas is ze hier door om gekomen. Vandaag wil ik mijn blog post aan haar wijden.

Voor de mensen die nog nooit van Christina Grimmie hadden gehoord. Christina Grimmie was een zangeres en is vooral bekend geworden door YouTube. Zoals vaak aan gegeven ben ik enorme fan van muziek. Op YouTube  zoek ik heel vaak naar covers. De eerste keer dat ik dit deed kwam ik op haar kanaal terecht. Tot de dag van vandaag ben ik daar nog steeds blij om. Zij was één van de weinige die mij emotioneel kon laten worden met haar stem. Wat kon zij mooi zingen zeg.

Ze pakte mij echt helemaal in met de cover Titanium. Dit is echt mijn lievelings cover. Helaas is dit nu wel heel dubbel. De tekst van Titanium gaat over overwinnen. Één zin gaat zelfs over een kogel tegen houden. Vandaag keek ik bij de reacties en die stonden er echt vol mee. Als je even de tijd heb luister dan net als bijna zeventien miljoen mensen deze cover

Het ergste van alles vind ik dat ik haar nog reclame zag maken om naar haar te komen. Ik dacht toen nog wat zou ik er graag heen gaan. Helaas komt er nooit meer een dag dat nog kan

https://twitter.com/TheRealGrimmie/status/741387106921140224

Heb er veder echt geen woorden meer voor. Hoe kan het zijn dat we elkaar gewoon afknallen. De reden is volgens mij nog niet bekend, maar haar kenende lag het niet aan haar. Ze liet juist altijd merken dat iedereen gelijk was aan elkaar en dat het echt niet uit maakte wie je bent. Misschien was dit een korte blogpost van mij, maar ik wilde hier echt over schrijven. Neem zeker een bezoek aan haar YouTube kanaal. Ik beloof je krijgt er geen spijt van.

Rust in vrede Christina Grimmie,

Fabian van der Gijze

Mij kan je verder volgen  op: Facebook,Twitter,Instagram,google+en Bloglovin en natuurlijk volg ik je terug.

4 gedachten over “Christina Grimmie is helaas overleden

  1. Toen ik het gisteren las kreeg ik een brok in mijn keel.. Nog steeds als ik een video van haar bekijk! Ik dacht eerst dat het om een spookbericht ging, dat het artikel op Facebook een “lok artikel” zou zijn, was het maar zo. De wereld heeft weer een mooi talentvol persoon verloren.. :'(

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.