Wat hopelijk later mijn baan gaat zijn is zeker geen geheim meer. Over het presenteren en acteren kom je hier namelijk genoeg tegen. Toch zijn er nog een hoop andere baantjes die mij ook heel leuk lijken en een paar dingen wat ik vroeger altijd wilde worden. Nou leek het mij wel eens leuk om die baantjes ook eens te bespreken. Wie weet wordt juist één van die banen later echt mijn baan. Één ding is in ieder geval zeker. Ik ga strijden voor een baan die ik zelf ook echt leuk vind.

De titel verklapte natuurlijk al één van deze banen. Het kan zijn dat je dit al wist van mij, maar ik zou het heel leuk vinden om seksuoloog te worden. Het liefst zou ik ook gelijk het stukje alcohol en drugs er bij pakken. Zou alleen niet weten of die pakket echt bestaat. Als het stukje seks er in ieder geval maar in zit. Niet dat ik daar zo verslaafd aan ben, maar gewoon omdat ik het echt heel interessant vind. Nou durven mensen dat vaak niet zo snel te zeggen, maar ik zou niet weten waarom je dat niet hard op zou kunnen zeggen. Het is denk ik het enigste onderwerp wat mij altijd al heeft geïnteresseerd. Het is gewoon een onderwerp waar ik alles van wilde weten en ja dat is naar mijn mening ook aardig gelukt. Spuiten en slikken is in 2005 begonnen en twee jaar later zat ik denk ik al voor de buis. Tot de dag van vandaag heb ik nooit meer een aflevering gemist. Momenteel hebben ze ook een quiz app en daar sta ik heel trots bovenaan. Vraag het maar na, maar daar ben ik echt blij en trots op. Ja, seksuoloog zou ik ook wel heel graag willen worden.

Toen ik eindelijk klaar was met mijn basisschool had ik één droom baan. Hoe dan ook zal ik muziek leraar worden. Ik was echt elke seconde wel bezig met muziek. In die tijd schreef ik dan ook af en toe liedjes. Die heb ik nog steeds op een speciale plek liggen. Heel misschien gooi ik er een keertje een paar online. Ze waren alleen niet echt heel goed. Net als deze jongen op een muziek instrument. De passie was er zeker, maar de ervaring en het geld ontbrak gewoon. De lessen waren gewoon veel te duur voor ons. Nou had ik op school wel muziek lessen. Alleen mijn docent besloot toen in eens te verhuizen naar Ethiopië. Nee, ik was wel realistische genoeg om te zien dat dit hem gewoon niet ging worden. Nou zou ik het nog steeds iet meer willen. Persoonlijk zou ik dan liever muzikant van een band worden of  economie leraar, maar niet meer echt in combinatie.

Er zijn echter wel verschrikkelijk veel andere banen in de muziek wereld wat mij wel wat lijkt. Radio dj of producer lijk mij ook echt fantastische. Mijn liefde voor muziek is echt heel groot. Ik ben er elke dag sowieso mee bezig. Het liefst ken ik een nummer al voor een ander het heeft gehoord. Tijdens het luisteren tel ik ook altijd mee. In wat voor maat is het gemaakt en wanneer veranderd de muziek. Eigenlijk is er ook geen muziekgenre wat ik echt niet leuk vind. Ik probeer van elk genre  tijd wel iets mee te pikken. Tegenwoordig heb ik iets meer om uit te geven, dus kan ik ook eindelijk sommige instrumenten/gear kopen. Gelukkig heb ik al aardig wat dingen kunnen aanschaffen. Zo heb ik laatst nog een Launchpad gekocht. Hier mee kan je zelf muziek maken/opnemen, dus ik ben heel stilletjes al dingen aan het maken. Persoonlijk vind ik het gewoon leuk om met zulke dingen bezig te zijn. Met muziek kan je ook heel veel bereiken wat je niet eens een klein beetje kan evenaren met woorden

https://www.instagram.com/p/BR3VhSshK7N/?taken-by=fabiangijze

Niet veel mensen weten dit, maar mijn vader heeft betaald voetbal gespeeld. Hij heeft sommige mannen van nu zelfs nog gecoacht. Hij heeft ook wel eens een contract aangeboden gekregen bij grote profclubs. Echter ging dit niet door, vanwege de pleeggezin waar hij terecht in kwam. Die stonden er niet achter en wilde liever dat hij ging leren. Zo doende moest hij afhaken en het bij het kleine geld houden. Hierdoor kwam wel de hoop bij hem en andere dat ik het wel ging proberen. Alleen ik ben juist dan zo iemand die het niet ging proberen. Nee, ik had iets anders moois voorbij zien komen. Judo was en is mijn sport. Gelukkig was ik er ook nog eens goed in. Regelmatig deed ik mee aan wedstrijdjes en won ik prijzen. Als je mijn naam nu google krijg je allemaal blog gerelateerde links. Vroeger was dit wel anders. Dan kreeg je judo artikelen. Hier was ik echt heel trots op. Echter deed ik dit niet echt om groot te worden. Ik vond het gewoon heel leuk om te doen en het werd mijn grootste hobby. Toen die lol er door mijn docent weg werd gehaald ben ik er helaas wel direct mee gestopt. Ik word altijd heel erg gestrest en ongelukkig van dingen waar ik niet achter sta en blij van word. Toen ik dit daar begon te merken moest ik er gewoon vanaf. Achteraf vind ik dat wel eens zonde, maar een sporters leven had ik daar in tegen niet graag willen hebben.

Acteren en presenteren heb ik als droom baan gezet. Alleen er zijn zeker nog een hoop andere banen wat mij leuk lijkt in dat rare wereldje. De rol van de bedenker en/of uitvoerder lijk mij ook echt heel leuk om te doen. Ik kijk dan ook regelmatig naar lezingen van dit soort mensen en kijk er met bewondering naar op de sets. Je stres en zweet je wel de kleren, maar dat zou ik er meer dan 100% voor over hebben. Het lijkt mij echt fantastische om je fantasie en passie zo naar buiten te brengen. Nou zijn deze mensen vaak ook een beetje apart, dus daar pas ik mooi tussen. Als dat mijn baan blijkt te worden. Zou je mij zeker niet horen klagen. Al zou ik wel een beetje jaloers zijn op de spelers.

Mocht er nou echt geen baan voor mij bij zijn. Dan is er nog één grote droom die ik sowieso ooit eens wil laten uit komen. Ik heb altijd al de passie gehad om iets voor mij zelf te beginnen. Op blog gebied heb ik die passie niet zo heel erg, maar op andere vlakken zie ik wel kansen liggen. Het is wel echt een baan waar je 24/7 mee bezig ben en vaak niet gemakkelijk, maar het lijk mij zo tof. Ik probeer er dan ook zo veel mogelijk informatie over te krijgen en kleine dingetjes achter de schermen zogenaamd op te zetten. Tijdens het project zomerondernemer was dit een boodschappen service, maar tegenwoordig is dit natuurlijk acteren/figureren. Hier heb ik nog zeker geen businessplan en boekhouden voor nodig, maar ik heb ze daarin tegen wel. Zo lijkt het stiekem een beetje alsof ik mijn eigen bedrijfje heb. Je moet iets hé.

Over de laatste baan ben ik zelf ook nog niet uit. Ik heb namelijk echt een zwak voor kindjes en een klein beetje voor bejaarden mensen. In deze twee categorieën valt zo veel te leren  en te zien. Ik heb dit altijd al zo gevonden. Ik zou ook echt uren van die mensen kunnen genieten. Zo ben ik bijvoorbeeld echt verliefd op het kindje van Andre Hazes. Wat je op instagram voorbij ziet komen is echt te lief. Wat voor baan ik er in zou willen zou ik echt niet weten, maar wel iets waarin ik hun kan bewonderen. Vaak zie je hier echt ‘’niets is onmogelijk of te gek’’ goed terug.  Dat lijkt mij echt heel mooi om mee te werken

Nou heb ik nog veel meer banen wat mij ontzettend leuk lijk, maar dit zijn wel de gene die ik echt het leukst vind. Heb jij al je droom baan te pakken of droom je nog van een speciale baan. Ben daar wel eens benieuwd naar.

Fabian van der Gijze

volg mij ook via  Facebook,  Twitter,  Instagram,  google+en Bloglovin 

 

4 gedachten over “Dan had ik ook wel seksuoloog willen zijn

 1. Dat komt wel goed later met jou ;).
  Genoeg keuzes.
  Als je maar iets kiest waar jij blij en je fijn bij voelt.
  Ik wilde altijd leerkracht worden. Nu nog steeds, maar dan inval leerkracht.
  Daarnaast zou ik heel graag iets met schrijven willen doen.

  1. Ik hoop het 🙂 Nee, ik denk het ook wel. Er zal vast ergens wel een plekje zijn voor deze idioot. Zolang ik er inderdaad maar zelf gelukkig en blij van wordt. Anders wordt het als snel niets. Hopelijk kan jij naast je baan iets met schrijven doen. Je bent in ieder geval al lekker bezig en op de goede weg

  1. Wat zonde dat je al 100% afgekeurd ben. Hopelijk kan je toch ooit iets doen in de richting van je droombaan. Sommige dingen kunnen zomaar ineens uit gaan komen. Ik ga in ieder geval ook voor jou mijn stinkende best doen om mijn droom uit te laten komen. Ik heb de kans en de kracht om het te kunnen doen. Dan moet ik het ook echt doen ook. Al zou ik al deze banen echt super vinden hoor.

   En trouwens ik geloof er niks van dat je een slechte huisvrouw ben. Volgens mij verre van dat. Ik vind je in ieder geval een topper

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.