EINDELIJK was het zo ver. De aller eerste aflevering van Het Instituut 2017 werd uitgezonden. Vorige week had het eigenlijk al zo ver moeten zijn, maar toen kwam Rutte 3 ineens om de hoek kijken. Vol verwachting zat ik op de bank te wachten. We wilde natuurlijk niks missen. Nou dacht ik zelf wel al dat ik niet te zien zou zijn, maar dat was bijna wel het geval geweest. Bij deze aflevering zou ik dan ook vooral jaloers gaan worden. Ach, we kunnen het tenminste nu wel eindelijk terug kijken. Daar keek ik toch wel echt naar uit.

De titel van aflevering één was: ‘’Heeft het zin om iemand te martelen’’. Toen ik het instituut avontuur aan ging was ik wel echt van plan om lekker ver te gaan. Bij de vraag wil je mee doen met een extreme experiment waar in je gemarteld zou worden , stond ik dus al snel op. Later die dag werden de nummers opgenoemd die mee mochten doen. Ja hoor, 82 werd ook opgenoemd en liet dat nou net mijn nummer zijn. Natuurlijk was dat even een geluksmomentje. Echter heb je mij niet gezien tijdens dat experiment. De laatste dag bleek dat helaas een foutje te zijn geweest. Nummer 82 had niet genoemd moeten worden. Voor het eerst baalde ik echt heel erg tijdens deze opnames. Gelukkig had ik al heel veel leuke dingen mogen doen, maar dit was echt een bucket list dingetje geweest.

https://twitter.com/fabiangijze/status/926194452091293697

Vol spanning zat ik daar dus zelf ook op te wachten. Wat hadden ze nou eindelijk allemaal bij mijn mede kandidaten gedaan en wat was mij bijna overkomen. Mijn moeder zat in shok te kijken hoe ze werden gemarteld en ik echt met een hele grote lach. Wat was dit gaaf om te zien. Het balen werd natuurlijk wel weer gelijk groter. Aan de andere kant was het ook wel weer zonde geweest als je dan in groep a terecht was gekomen. Dan was je er echt bijna geweest. Nee, dan heb ik toch liever dit. Het was in ieder geval wel echt heel leuk om te zien wat er allemaal die nacht zich had afgespeeld. Al was mijn nacht toen ook wel heel bijzonder met rond vliegende wc-papierrollen, maar daar later meer over

https://twitter.com/fabiangijze/status/926186220681662466

Verder was ik tot mijn verbazing best vaak te zien, terwijl dit nog niet mijn afleveringen waren. Wel was er een grappig feitje bij deze aflevering. De opnames vonden vooral in de logeer week plaatst. Alleen we hadden na de vakantie ook nog een opname dag. Zoals je misschien wel weet kreeg ik in Thailand een relatie. Ik ging een dag na de opnames richting Thailand. De meeste opnames had ik als singel opgenomen. Alleen de ‘’ben je wel eens vreemd gegaan in je huidige relatie’’ vraag werd dus de laatste opname dag gevraagd. Nou zou ik sowieso nooit vreemd kunnen gaan, maar in 2 maanden tijd al helemaal niet. Zou mij zelf dan echt te veel met mijn vader vergelijken. Zou hem bij een ander denk ik dan echt niet omhoog kunnen houden 😉 Gelukkig hebben zijn bed partner vraag niet uitgezonden. Daar zei ik namelijk nog dat ik singel was en maar 1 bedpartners heb gehad. Nou klopte dat laatste wel nog die laatste opname dag, maar het eerste was gelukkig wel veranderd. Was dan natuurlijk wel heel fake over gekomen

https://twitter.com/fabiangijze/status/926190446015074316

https://twitter.com/fabiangijze/status/926190822256726016

Hopelijk hebben jullie de aflevering al kunnen zien. Al zou ik het heel goed begrijpen als dat niet het geval was. De concurrentie was best pittig qua andere programma’s. De aflevering is hier in ieder geval terug te kijken. Anders heb je volgende week altijd nog de kans om wel te kijken. Donderdag 21:30 zijn we gewoon weer van de partij met de aflevering ‘’zijn vrouwen al beter dan mannen’’.

Zijn ze dat denk je al?

 

Fabian van der Gijze

volg mij verder ook via  Facebook,  Twitter en  Instagram

Eén gedachte over “ Dan wordt je toch bijna gemarteld op tv (het instituut)

  1. Erg leuk programma!
    Had er nog nooit over gehoord, behalve van jou verhalen. Maar heb dus zeker even gekeken.
    Jammer dat je toch niet mee mocht doen aan het expiriment, maar je was toch best vaak te zien tussendoor.
    Ben heel benieuwd naar de rest van de afleveringen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.