Persoonlijk vind ik deze zin echt nergens op slaan. Mensen moeten niet te veel in hokjes denken.  Dingen worden niet speciaal voor een geslacht of geaardheid gemaakt. Soms hoor je een kind in groep 1 al zegen ‘’ iel je draag roze das voor meisjes’’. We zijn nu toch wel zo ver dat bijvoorbeeld roze niet alleen voor meisjes of Homo’s zijn. Als jij de kleur mooi vind en je een hetero man bent zou je het toch gewoon moeten kunnen dragen. Volgens mij word dit wel steeds meer geaccepteerd.

 

Zelf merk ik het altijd als ik zeg dat ik al sinds mijn 6 de  gtst kijk.  Ik ben het meeste van mijn leven met 2 vrouwen in huis geweest. 2 tegen 1 was het altijd, dus dan heb je zelf niet vaak iets te zegen over de tv. Ik keek dan vaak gewoon mee naar wat hun keken. Zo doende dus ook gtst. Het is zo raar als je als hetero man hier naar kijk. Klopt toch niet dat we zo gaan denken. Mag je zelf dan niet meer zijn. Ik ben echt niet de enigste man die hier naar kijk en das met alles zo. Dat het jou smaak niet is wat geeft jou dan het recht om hier wat van te zeggen. Sommige hetero’s  gaan toch ook naar een gay bar, omdat ze het simpel weg heel gezellig vinden. Das hun smaak. Maak dit hun ook gay echt niet.

Er zijn over dit onderwerp zoveel voor beelden te bedekken. Das toch super scheef. Er zou er eigenlijk geen 1 moeten zijn. Laat mij lekker kinderfilms, romantische en dans films kijken. Ik hou gewoon niet van die humor films.

Ik ben opgevoed met de gedachten iedereen is vrij en gelijk. Ik weet zeker dat ik mijn opvoeding ook zo zal geven. Wees vrij in je gedachten, woordkeuzes en meningen. Het maakt het er juist leuk op. Als een man als vrouw verkleed gaat vind ik het er juist mooi uitzien hoe hij gewoon zich zelf is. Hij straalt geluk uit, omdat hij zich zelf kan zijn en zeg nou zelf zou niet iedereen die glimlach moeten hebben op zijn gezicht.

Heb je hier een andere mening over of juist het zelfde. Laat het dan gerust weten hoe jij hier over denk. Ik ben benieuwd

 

Fabian van der Gijze

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.