Vroeger was ik een tijd lang geen fan van een knuffel. Tegenwoordig ben ik er zeker meer van gaan houden. Dat krijg je in het theater/film wereldje er al snel gratis bij. Je geeft dan best vaak een knuffel weg. In het buitenland zie je het ook veel vaker terug komen. Geen simpele hand, maar gewoon even een knuffel. Sommige blijven je alleen net iets beter bij. De knuffel die jij of een ander gewoon even nodig. Gelukkig kan ik die soms ook even geven.

Ik zat thuis mijn nieuwe blog post te promoten. Een paar uurtjes later zou ik moeten vertrekken. Een verjaardagsfeestje waar ik stiekem toch eens een keer heen wilde gaan. In mijn oog hoek zag ik mijn telefoon oplichten. Iets waar ik echt niet tegen kan. Daarom verstop ik dat ding super vaak als ik begin met bloggen of even rustig wil leven. Als je het ziet moet je het ook gewoon even bekijken. Gelukkig had ik mijn telefoon niet weg gestopt. Het was inderdaad een belangrijk berichtje. Het berichtje was namelijk afkomstig van een dierbare persoon.

Ze zat er gewoon eventjes door heen. Terecht ook. Ik ken zulke moment als geen ander begrijpen. Alleen normaal gesproken was ik er dat moment bij geweest. Dat was dit keer helaas niet het geval. Wel wist ik dat ik daar even later zou verschijnen. Een beetje als verassingselement. Alleen ik kon aan alles lezen dat het echt nodig was. Gelukkig is ze een hele krachtige persoon en bleef ze gewoon op haar locatie. Ik beloofde haar alleen één ding. Ze zou een hele dikke knuffel krijgen van mij. Die had ze zeker verdiend. Daarnaast had ze die denk ik ook gewoon even nodig. De mooiste knuffel die er eigenlijk gewoon bestaat. Een brood nodige knuffel.

Zo vertrok ik gezellig naar mijn locatie. Beetje zenuwachtig voor alles en iedereen, maar ik liep nog. Om een hoekje wachten ik het juiste moment af. Je kan natuurlijk niet overal zomaar naar binnen lopen. Vooral niet als maar twee mensen je verwachten. Oké, daar was het moment. Niet denken, maar doen. Ik liep naar binnen en hoorde ergens al mijn naam en daar achteraan verassing. Toen ging ik gewoon lekker zitten en toe kijken. Normaal had ik daar ook tussen gestaan. Stress weg, want ik was blij dat ik er niet tussen stond. Dit was zeker niks voor mij geweest. Gelukkig kon ik iets anders wel doen. Een liefdevolle knuffel geven, want ze kwam er gelukkig aan gelopen hoor.

Ergens voelde ik mij wel schuldig. Die knuffel had ik al veel eerder die dag moeten/kunnen geven. Goed het is maar gewoon hopen dat de liefde een beetje over kwam. Ik vond het in ieder geval echt even een moment om niet zo snel te vergeten. Volgens mij gaf ik later nog een knuffel, maar de eerste blijf mij toch het beste bij. Die was gewoon het mooiste. Niet omdat die zo goed was. Het was meer een aai over de rug en we moesten weer door. Alleen de gedachten er achter vind ik super mooi. Ik hou van zulke momenten en daar wil ik altijd van blijven genieten.

Nou was die knuffel wel voor har bedoeld, dus ik hoop maar dat ze het ook zo een beetje voelde. Alleen wij mensen praten daar dan laten niet echt meer over. Ik typ er gelukkig alleen wel over en zij leest het waarschijnlijk ook. Dan kan ik van alles zeggen, maar dat zal veel te veel zijn. Ik kan alleen maar blijven zeggen dat je die knuffel altijd kan komen halen. Een ander kan zo veel doen, maar ik verdwijn niet zo heel snel. Zeker niet voor goede vriendschappen. Ik zie maar een paar vrienden als familie en daar hoor je zeker bij. Daarnaast durf ik het zeker wel te zeggen. Je hoort bij mijn beste vrienden/vriendinnen groep 🙂

Fabian van der Gijze

volg mij verder ook via  Facebook,  Twitter en  Instagram

Eén gedachte over “ De beste knuffel die er is

  1. Ik denk dat het niet uitmaakt dat je de knuffel later gaf, je hebt hem gegeven. Ik ken velen die ook graag zo’n soort knuffel zouden krijgen, maar niemand dichtbij hebben om één te krijgen. Althans, niet van iemand die ze graag zouden willen. Ik vind het juist onwijs mooi dat je naar diegene toeging, en dat het later was dan de bedoeling, dat maakt niet uit. Je gaf hem, je was er en je stond diegene bij. Daar gaat het om, en zeker om de liefde die je daarmee weggeeft. Het gaat om de steun en de liefde, iets wat je hebt gegeven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.