Vandaag ga ik het hebben over de verhalen achter de foto’s van mijn vakantie in Frankrijk. Zoals je misschien hier op heb gelezen is deze vakantie helemaal fout afgelopen. Ondanks dit heb ik eindelijk weer een paar foto’s kunnen bemachtigen. Ondanks de hele slechte afloop was het toch een hele leuke vakantie. Vanwege deze reden wil ik vandaag graag terug blikken op deze vakantie. Al vind ik een van deze foto’s wel heel moeilijk om te zien. Straks hier meer over

 

gek doen met jermaine

Vlak bij het strand zagen we een hele grote tijdschrift. Sampies met mijn zus ben ik er toen heen gelopen. We zagen dat het een beeld was. Er zaten twee groten gaten in. Hierdoor kon je hoofd door heen. Zoals je al op de foto kan zien leek het dat wij als zanger en zangeres in het blad stonden. Zelf vond ik dit altijd super leuk om met mijn zus te doen. Gewoon even gek doen en daar hou ik van.

 

wie is er weer in gegraven

Zoals ik in de vorige foto sessie al had besproken ben ik gek op het strand. In Frankrijk zaten we daarom expres vlakbij het strand. De golven waren hier fantastisch. Als het eb of vloed werd werden de golven enorm. Mijn zus en ik gingen dan vaak op onze lucht bedjes de zee in om te surfen. Één keer was de zee zo heftig en sterk dat mijn zus de zee werd in getrokken. Gelukkig zag ik het op tijd en kon ik mij zus er uit trekken voor ze echt de sjaak was. Helaas zijn hier van geen foto’s en was dit de enigste strand foto die het heeft overleefd.

groepsfoto van het circus

Dit vond ik zelf het leukste aan onze camping in Frankrijk. Je kon bij een circus en hier leerde je heel veel dingen. Zelf was ik altijd gek op de Chinese bordjes en een hele grote bal waar je op moest lopen. Daar oefende ik ook het meeste op, want elke week kwam er een uitvoering. Mijn zus en ik hebben mee gedaan aan 2 binnen uitvoeringen en 1 buiten uitvoering. De mensen die hier samen met mij en mijn zus op de foto staan leerde ons deze trucjes.

 

Helaas een hele wazige foto, maar hier ben ik bezig met mijn optreden. Ik stond hier op een plank en die lag weer op een hele grote rol. Dit was op het begin heel lastig, want je moest goed je evenwicht bewaren. Deze optreden weet ik mij nog goed te herinneren. Samen met een Franse jongen moest ik eerst net als of doen dat het een soort van boot was. Zoals je een beetje op de foto kan zien moesten we later er op kaan staan. Op dat moment begon de show pas echt. Hierna pakte we twee paar Chinese bordjes en lieten we ze draaien op de stokjes. Dit zal ik nooit vergeten. Wie had ooit gedacht dat ik ooit in een circus zou staan met bijvoorbeeld een Chinese bordje op mijn neus liet draaien.

bezig met mijn act

samen met mijn vader schaken

Dit vind ik zelf een moeilijke foto. Hier sta ik namelijk met mijn vader op. Zoals jullie misschien al hebben gelezen op mijn blog heb ik er voor gekozen om geen contact meer met hem te hebben. Foto’s met hem samen blijf ik, daarom wel een beetje moeilijk vinden. Nu dan over deze foto.

Heel weinig mensen weten dit over mij, maar ik kan best goed schaken. Vroeger zat ik ook bij een schaak groep op mijn basis school. Hier heb ik ook drie diploma’s voor behaald en twee bekers. Mijn vader was de enige die ook kon schaken en mij ook aan kon. Hij had voor ons een heel groot schaak bord gekocht en speelde heel vaak met mij een potje schaken. Dit zijn soms nog wel de kleine dingen die ik mis, want ik hechte er veel waarde aan.

 

Dit was dan alweer deze foto sessie over Frankrijk. Hopelijk vond je het leuk om te zien en te bekijken. Benieuwd naar de vorige foto sessie? Die kan je hier bekijken. Veder wil ik je nog een fijne dag wensen en hopelijk tot ziens.

 

Fabian van der Gijze

Je kan mij ook volgen op Facebook, Twitter, Instagram,google+ en Bloglovin

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.