Het is weer eens tijd geworden om te schrijven over de leuke dingen van mijn jeugd. Als kind heb ik natuurlijk ook heel veel mooie en leuke dingen mee mogen maken. Soms zijn zulke momenten juist ontstaan door alle gebeurtenissen. Vandaag dus weer een blog over de leuke momenten. Hopelijk vinden je het leuk om te lezen. Veel lees plezier.bone-708588_640

Als ik denk aan mijn jeugd denk ik automatische aan spelletjes. Ik was en ben echt gek op spellen. Voor mij duurt een spel nooit lang genoeg. Mijn lievelings spel was toch wel de ouderwetse monopoly. Elke week speelde ik dit wel met mijn vader en soms vonden we een slachtoffer die ook weer eens mee wilde doen :). Als ik nu soms nog eens een potje speelt denk ik altijd weer even terug aan die tijd.

Hutten bouwen is ook echt een hoogte punt van mijn jeugd. Dit deed ik eerst altijd alleen, maar later met vrienden. We gingen altijd met zijn alle naar de hut. Vooral op Woensdag, want dan hadden we lekker veel tijd om te werken aan onze hut. We hadden een hele mooie plek langs het water. De ene keer konden we alleen bij het bovenste gedeelte blijven als het vloed was, maar als het eb was konden we de hele kust aflopen. Heel vaak vonden we hier dan weer spullen die we konden gebruiken voor onze hut. Ook zaten er altijd een paar mannen vlak bij onze hut gezellig koffie te drinken. Hun hielpen ons soms ook door spullen aan ons te geven. Binnenkort komt er een hele blogpost over verhalen van deze hut, want dat zijn er echt een hoop.

child-613199_640

Niet veel mensen weten dit, maar mijn vader deed vroeger aan betaald voetbal. Hij kon profvoetballer worden. Alleen dit ging dit door zijn gezin situatie. Wel heeft hij heel vaak gevoetbald met mensen die wel door zijn gegaan en sommige heeft hij zelfs geholpen om beter te worden. Door mijn vaders voetbal geschiedenis vond hij het altijd heel leuk om met mij te voetballen. Dit deed ik dan ook heel graag met hem. Altijd voetbalde we samen als we op een camping stonden of we zochten thuis een leuke plek op om samen even te trappen. Dit is zeker een mooie herinnering aan hem.

Misschien is deze voor sommige wel heel raar, maar voor mij is het zeker een mooi moment. Namelijk de eerste video-games-925929_640games die ik kreeg en helemaal plat heb gespeeld. Er ging een hele wereld voor mij open toen wij onze eerste computer kregen thuis. Hij was super dik en van slechte kwaliteit, maar het was zo leuk. Later kreeg ik ook nog een PlayStation 1. Toen is echt mijn liefde ontstaan voor de PlayStation. Het was zo’n magische gevoel om een controller te hebben en allemaal spellen te spelen. De werelden waren zo groot en de spellen waren zo leuk.

De  laatste mooie herinnering is ontstaan door alle problemen. Namelijk de band van het gezin. Mijn moeder, zus en ik hebben zo’n sterke en mooie band gekregen. Daar kom echt niemand tussen. Ook de familie heeft ons altijd gesteund en dat doen ze nu nog steeds. Om deze banden te zien en mogen mee maken vind ik echt heel speciaal. Deze banden moet je echt op bouwen en zulke goede krijg je niet zomaar. Hier was en ben ik enorm dankbaar voor.

Welke momenten zijn voor jou heel mooi van je jeugd en wat ben je heel erg dankbaar. Laat het mij zeker weten. Dit was het weer voor vandaag. Lees gerust nog even veder en graag tot ziens.

 

Groetjes 🙂

Fabian van der Gijze

Je kan mij ook volgen opFacebook,Twitter,Instagram,google+ en Bloglovin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.