Naar mijn mening bestaat een goeie stijl zeker niet persé uit merkkleding. Echter ben ik wel echt verliefd geraakt op het merk by Parra. Ik heb gelukkig al wat kledingstukken en andere dingen kunnen bemachtigen. Alleen ik zag de nieuwe winterjas van de nieuwe by Parra collectie en ik moest hem gewoon hebben. Na wat wikken en wegen besloot ik hem maar gewoon te kopen. Tijd voor een unboxing en mijn mening over de nieuwe by Parra jas.

Wil trouwens wel nog even het volgende kwijt. Tegenwoordig kan ik gelukkig wat meer uitgeven aankleding dan wat ik eerst kon. Zo ben ik mijn eigen stijl gaan creëren. Ik wil even kwijt dat je zeker niet veel geld hoef uit te geven of persè merk moet dragen. Al helemaal niet als dit niet in je budget past. Ik droeg vroeger bijvoorbeeld ook vooral kleding die tweedehands was en kocht zeker niet elk jaar nieuwe kleding. Dat is namelijk ook helemaal niet nodig en moet je lekker alleen doen als het kan

Fabian van der Gijze

YouTubeInstagram, Facebook en  Twitter 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.