Laatst zat ik op mijn mobiel te kijken naar oude foto’s. Toen kwam ik er achter dat Dropbox nog op mijn telefoon stond. Alle foto’s die ik op deze telefoon heb gemaakt en op mijn vorige telefoon stonden blijkbaar nog in mijn Dropbox. Toen kwam ik op een ideetje voor mijn blog. Ik vertel natuurlijk hier over mijn verleden en over wat ik nu mee maak. Ik heb allemaal oude foto’s op gezocht online en in fotoboeken. Met deze foto’s probeer ik ongeveer 1 a 2 keer per maand een leuke blog post te maken. Hopelijk vinden jullie het leuk. Ik hou er helemaal niet van om op foto’s te gaan, maar blijkbaar zijn er toch veel foto’s te vinden van mij. Misschien zijn sommige om deze reden niet altijd even charmant. Veel kijk, lees en lach plezier, want er gaan soms beschamende foto’s tussen zitten. Deze week bespreek ik een paar foto’s die op hangen in mijn kamer met

in groep 3

 

Deze foto hangt al een tijdje in mijn kamer. Ik mocht eindelijk na een jaar langer kleuteren naar groep 3. Eindelijk niet meer alleen spellen, maar ik ging eindelijk dingen leren. Dit was dan ook een van de leukste school jaar met een hele leuke juf. Elke dag speelde ze wel een paar nummers op haar gitaar en zongen we gezamenlijk met haar mee. Later hebben we zelfs met haar een cd opgenomen en opgetreden in het bejaardentehuis. Ik vond dit altijd zo leuk dat het mij altijd bij zal blijven

 

 

 

 

 

 

 

Dit is nog een foto die aan mijn muur hangt. Eigenlijk was deze foto van mijn oma en opa, maar daar heb ik hem ooitsamen met patricia op de foto
eens weg gepikt. Deze foto moest ik hebben. Ikvind hem te leuk en bijzonder. Zoals je misschien al eens op mijn blog heb gelezen heb ik een bijzondere band met het gezin van mijn moeders zus. Dit was volgens mij op een feestje bij hun thuis. Vraag mij niet hoe, maar ze hebben mij toen op een foto gekregen en met deze ben ik oprecht blij en vind ik hem ook nog eens super leuk. Misschien wel een leuk feitje, maar rond de tijd van deze foto moest en zou ik haast elke dag een blouse dragen. Vond het altijd wel iets hebben en de meiden vonden het leuk en meiden heb ik altijd wel interessant gevonden haha

 

Eetentje van opa en oma

Dit is denk ik de laatste familie foto met mijn overleden oom, daarom hangt deze op een speciale plek in mijn kamer. Elke dag kijk ik er wel eventjes naar. Deze foto is gemaakt na het etentje bij het restaurant waar mijn nicht werkte. We vierde hier volgens mij de verjaardag van mij opa. Dit weet ik niet meer zeker.   Op deze foto kan je trouwens ook goed zien dat ik aardig dik was geworden. Nu is dat er gelukkig weer af.  Benieuwd hier naar? Als je hier klik kom je bij de blog post over hoe ik van in de 70 naar 50 kilo ging in minder dan 5 maanden.

ome george

Deze twee foto’s zijn mij heel veel waard. Dit heb ik namelijk gekregen van mijn tante toen mijn oom was overleden. Altijd als ik er even mee zit dan kijk ik naar deze twee foto’s en moet ik weer lachen om de gekheid van mijn oom. Ook kijk ik er regelmatig naar tijdens het bloggen. Het helpt mij om mooier en beter te schrijven. Hij hangt daarom op oog hoogte boven mijn computerschermen. Hoe mijn oom is overleden en wanneer dat lees je door hier te klikken

 

Dit was het voor deze keer. Er hangen nog veel meer foto’s aan mijn muur, maar dit waren de foto’s die ik echt op heb gehangen met de rede om mij te dwingen even terug te denken aan deze momenten. Het helpt mij zeker om vol te houden en te leven met veel plezier.

Bedankt weer voor het lezen en hopelijk tot de volgende foto’s en/of mijn volgende blog post

 

Fabian van der Gijze

Je kan mij ook volgen op Facebook, Twitter, Instagram, google+ en Bloglovin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.