Op deze foto zit ik nog niet op een echte school, maar op de peuterspeelzaal. Hier leerde ik alvast mensen kennen die later met mij mee ging naar mijn school het driespan. Dit was dus de basis van mijn school carrière. Ik weet nog wel wat ik altijd het leukste vond aan de peuterspeelzaal. Dat waren namelijk de likkoekjes  Volgens betrouwbare bronnen heb ik hier ook mijn eerste vriendinnetje ontmoet.

dit ben ik

 

ijsjes

 

Dit moment was bijzonder. Deze dag was namelijk de alle eerste schooldag van groep 1.  Hoe kan je nou gelijk populair worden en veel vrienden creëren? Dan geef je iedereen een ijsje 🙂

 

20151217_20132720151216_224237

Op deze twee verjaardag foto’s kwam ik achter iets grappigst. Waar ik nu pas achter kwam tijdens het maken van deze blogpost. Mijn juf heeft namelijk op beide foto’s het zelfde t-shirt aan. Dit deed ze natuurlijk vanwege deze belangrijke dag 😉

 

 

20151216_224150We gingen hier volgens mij een dag naar de dierentuin. Hier kon je al zien dat ik veel gaf om mijn vrienden. Ik trok mijn beste vriend zo hard naar mij toe dat er gelijk een gat ontstond op de foto. Hij kijk er ook wel een beetje angstig bij en  het lijkt dat hij zich wilt redden met zijn handen.

 

 

 

optreden met zus

 

Dit is een foto die bij mij op school aan de muur hing en de eerste keer dat ik kennismaakte met een podium. Mijn zus en ik deden namelijk mee aan een open podium wedstrijd van mijn school. We deden een dans geografie op het nummer Oya lélé van K3 en ja hoor we wonnen de eerste prijs. Waar de prijs is gebleven is voor mij een raadsel.

 

met mijn hommies

Mijn moeder voorspelde niks goeds toen ik in groep 1 al mijn eerste vriendinnetje kreeg. Op de foto staat ze helemaal links naast mij. Ook kreeg ik een bijzondere vriend. Hij had namelijk  syndroom van down. Ik denk dat je het al op de foto had gezien. Hij staat namelijk op de foto helemaal rechts.

Benieuwd naar de voorgaande foto sessie? Klik dan Hier. Je kan natuurlijk ook nog mijn andere blogposten lezen door terug te gaan naar de homepage en anders bedankt voor het lezen. Graag tot ziens 🙂

Fabian van der Gijze

Je kan mij ook volgen op Facebook, Twitter,Instagram,google+ en Bloglovin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.