Lieve mam’s dit wilde je zus Anja aan je kwijt.

Dit is een onderdeel van mijn moeders kerstcadeau. Als je het niet begrijp lees dan eerst dit

Marina is 6 jaar jonger dan ik, maar het lijkt het soms net wel of wij een tweeling zijn. Veelal heb ik een gevoel dat ik haar even moet bellen of WhatsApps, dan is er meestal iets met haar aan de hand. Een soort telepathie, lijkt het wel. We lijken in veel opzichten op elkaar. Alleen durft Marina sneller haar mening te geven dan ik.

Ze heeft een groot gevoel voor humor en ik moet ook veel om haar opmerkingen lachen. Wij kunnen allebei ontzettend kletsen en raken dan ook nooit uitgepraat. Daar kan ook niemand tussen komen. Meestal zitten we al snel een uur aan de telefoon.

We hebben het allebei niet altijd even makkelijk gehad, maar we steunen elkaar door dik en dun. Ze staat altijd voor mij klaar en is een echte doorzetter. Marina ik geef heel veel om je en je bent niet alleen mijn zus , maar ook mijn vriendin.

Dikke kus je zus Anja

Volg mij verder ook via YouTube, Facebook,  Twitter en  Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.