Laatst ben ik  op de blog gekomen van Deborah. Haar blog heet  Deeserveit. Ik vond haar blog echt super leuk om te lezen en de site ziet er naar mij mening echt leuk uit.

Ik besloot haar te contacten.  Ik vroeg haar of ze me blog wilde bekijken en beoordelen. Ik kreeg een berichtje met de vraag wat me mail, want dit was makkelijker communiceren. Ik was blij wat ze zou me blog gaan bekijken en beoordelen. Ik had op maar een paar tips gerekend in een klein berichtje.

In plaats een klein berichtje kreeg ik een heel groot berichtje met echt super goede tips. Waar ik ook echt iets aan had. Ik vond dit echt super aardig, want ze heeft me nooit ontmoet, maar neemt toch even de tijd om me blog te lezen en tips te zoeken. Vandaar deze shout out.

Kijk ook eens naar haar blog op  https://deeserveit.wordpress.com/ . Is echt een super leuke blog. Elke week een stukje over Rotterdam en elke vrijdag een klein grappig stukje die mensen kunnen in sturen of wat ze zelf heeft mee gemaakt en nog veel meer. Dus neem gerust eens een kijkje, want je krijg er geen spijt van.

Nogmaals bedankt Deborah en als je ooit hulp nodig heb je weet me te vinden online.

https://deeserveit.wordpress.com/

Fabian van der Gijze

2 gedachten over “Deeserveit (heden)

    1. Geen dank hoor. Ik denk dat spellingcontrole je naam heeft veranderd, want ik keek nog specifiek hoe ik het moest schrijven. Heb ik het als nog fout haha. Ik heb het nu veranderd, dus nu staat het er goed in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.