Oké f*ck it. Vandaag zou er eigenlijk een hele andere blog post online komen, zodat ik nu al in bed kon liggen. Alleen ben ik van mening dat ik het beste schrijf als ik ergens direct op reageer. Misschien heb je het gisteren al gemerkt, maar ik was nogal geïrriteerd door iets. Hopelijk heb ik hier al een paar dingen duidelijk kunnen maken. Persoonlijk vind ik dat je iedereen moet respecteren en nooit kortzichtig moet nadenken. Nou las ik net per ongeluk iets waar ik mij behoorlijk van kan opwinden. Ik zou Fabian niet zijn als ik er niet direct op reageerde.

Groepsgesprekken probeer ik eigenlijk zo veel mogelijk te vermeiden, maar soms kan je er niet om heen. Nu zag ik precies een reactie waar ik echt van walg. Aan alles zag je dat er niet over na was gedacht en dat het echt weer een typische reactie was over een groepering. Mij maakt het me echt niet uit hoe jong of oud iemand is. Iedereen is het zelfde. Als je stoer een reactie durft te plaatsen moet je ook de consequenties aan. Dit keer ging ik er dan ook vol in. Ik hou van eerlijkheid en op de man af. Misschien kunnen die mensen mij dan wel nog niet zo heel lang en gooi ik gelijk mijn glazen in, maar ik moest het gewoon kwijt.

Gelijk bij de vervolg reacties zag ik het helaas weer eens. Het was typische een gevalletje van niet wetend en niet veder willen kijken dan je eigen zone. Snap echt niet wat daar zo moeilijk aan is. Hoe kan je ergens een kut opmerking over plaatsen terwijl je de balen verstand van heb. Oké, iedereen kan wel eens iets stoms zeggen, maar als je het met vervolg berichtjes alleen nog maar erger gaat maken, ben je in mijn ogen gewoon kansloos bezig. Ben er oprecht gewoon sprakeloos van.

Echt over elke zin moet ik na denken hoe ik het ga verworden. Als ik dat niet zo doen zou ik echt uit mijn slof schieten. Als geen ander weet ik wat dit soort dingen met een mensen kan doen. In jou ogen kan het iets heel kleins zijn, maar voor een ander betekend het veel meer dan jij ooit zal bedenken. Mensen kunnen zich daardoor gaan schamen wie en wat ze zijn. Zodra je dit bereikt heb je de poppetjes aan het dansen. Zo iemand durf zich zelf misschien helemaal niet meer te zijn en gaat daar door heel iets anders doen dat die wil. Dat laatste weet ik als geen ander.

In mijn leven heb ik een periode van onzekerheid gehad. Dit heeft zo’n twee a drie jaar geduurd. In deze periode nam ik dingen heel persoonlijk op. Als je iets vaak genoeg te horen krijg of aan je word gevraagd. Kan je er zelf ook in gaan geloven. Hierdoor heb ik ook dingen gedaan waar ik later spijt van heb gekregen. Tot op de dag van vandaag baal ik er soms nog van dat ik mij zo heb mee laten meeslepen door woorden en gedachtes. Nu ga ik hier nog niet veder op in, omdat dit het enigste verhaal is wat echt maar 3 mensen weten. Ik wil met dit verhaal een hele grote statement maken, dus ik wil die blog post eerst perfect krijgen.

Maar goed, misschien moet ik nu echt eens gaan slapen. Het is pittig laat en morgen moet ik na deze rare bijzondere week naar stage. Waarschijnlijk had je het door mijn blog al een beetje door, maar ik ben echt een hele gevoelige jongen. Dit soort dingen raken mij dan ook echt veel meer dan iemand zich kan voorstellen. Vooral doordat ik weet hoe het met andere mensen is afgelopen. Vandaar moest ik echt gewoon even kwijt en van mij af schrijven.

Woorden of beelden kunnen meer met een mens doe dan je ooit zal begrijpen!!

Fabian van der Gijze

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.