Ik dacht weer eens grappig te zijn door een opmerking te maken over paarden. Dat zorgde er voor dat ik ineens door een uitdaging zelf op een paard zat. Na de grap kreeg ik namelijk een appje van een vriendin met 2 datums en de vraag wanneer heb je tijd. Zonder dat ik het wist was ik in een val gelopen. Wie A zegt moet ook B zeggen en ik was wel in voor een uitdaging. Zodoende zat ik ineens stuiterend op een paard genaamd Piet. Dat zag er zo uit. Veel plezier met uitlachen hé.

Video

Vergeet niet om hier mijn kanaal te bezoeken en om mij te steunen door (Gratis) te abonneren

Fabian van der Gijze

YouTubeInstagramFacebook en  Twitter 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.