L aatst kon ik weer eens niet slapen. Als ik echt niet kan slapen wil ik mezelf altijd nuttig maken. Meestal ga ik dan even lekker nadenken. Eindstand: Fabian helemaal wakker denkend over drie dingen die hem enorm dwarszitten. Oké, ik moet niet overdrijven. Twee dingen die me dwarszitten en één ding waar ik  vrolijk van kan worden, maar niet als ik kan slapen. Eigenlijk gaat het allemaal bijna over hetzelfde, maar wel over drie heel verschillende mensen. Toch vind ik dat ik er niet alleen mee moet zitten. Nee, ik moet er iets mee gaan doen. Zodra het weer licht wordt, ga ik lekker ouderwets brieven schrijven.

Twee brieven heb ik ook echt al geschreven. De ander moet ik nog even over na denken van hoe en wat. Met die brief wil ik ook echt knallen. Niks mag verkeerd in die brief staan. Dit word ook de enige brief die ik persoonlijk ga geven. Dit duurt denk ik nog wel even, dus ik heb de tijd. Ja, ik snap natuurlijk dat dit een beetje raar over komt. Laat ik het proberen een beetje uit te leggen. Één brief wist ik eigenlijk al dat het een afscheidsbrief zou gaan worden. De ander word misschien ook een afscheidsbrief, maar hopelijk een doorstarts brief. De laatste word een spannende. Dat word een nieuw begin brief.

Waarom ik zeker weet dat de eerste brief een afscheidsbrief is? Ik had heb direct zonder na te denken verstuurd. Nadat ik mijn reactie had gekregen besloot ik voor mij zelf te kiezen. Ik heb niks met dat onzekere gedoe. Weet je niet of wat je moet? Nou doeeeii. Waarschijnlijk kunnen veel mensen wel al invullen over wie en wat dit gaat. Helaas had ik niet eerder voor mij zelf gekozen, maar het voelt in ieder geval goed dat ik dit nu wel heb gedaan. Misschien tot ooit, maar voor nu bye.

De tweede brief heb ik er gelijk achteraan getypt, maar nog niet verstuurd. Dit simpel weg om geen moeilijke situatie te creëren bij die gene thuis. Deze persoon zouden jullie trouwens ook kunnen raden. Alleen wat jullie niet weten is dat er nog een hoop verhalen achter zit. Het is een beetje een schommelende vriendschap. Daar wil ik nu iets aan veranderen. Hopelijk word het een rechte lijn en anders stopt die vriendschap denk ik ook. Dit hoop ik trouwens echt niet. In mijn ogen zou dit echt heel zonde zijn. Er zit alleen wel een gevaarlijke kant aan deze brief. Ik ben hier in echt 100% eerlijk. Af en toe zorgde ik namelijk zelf voor een afstand tussen ons. Dit besloot ik toch maar eens uit te leggen. Waarschijnlijk word dit echt een verassing. Hopelijk krijg ik maandag direct een reactie wanneer ik hem verstuurd per mail.

De laatste vind ik zelf een hele leuke, maar zo’n spannende brief om hem te schrijven. Deze valt ook echt niet te raden. Deze brief zou kunnen lijden tot een vriendschap, relatie of echt helemaal niks. Zelf zou ik het echt niet weten. Heel stiekem hoop ik op een beetje geluk. Moet jij eens raden waar ik dan op hoop. Misschien had ik van mijn vorige relatie moeten leren dat een WhatsAppje niet werk, maar ik denk dat een brief in dit geval de beste keuze is. Al zeg ik het zelf, maar ik ben best goed in gevoelige verhalen typen. Dat kan jij beter beoordelen, maar tot nu toe hoor ik er niks slecht over. Ik moet tegenwoordig gewoon snel duidelijkheid. Dit kan ik wel weer voor mij houden, maar dat heeft nog nooit goed uit gepakt. Hopelijk kan ik hier over een paar weken iets meer over zeggen. Dit weet ik alleen oprecht niet.

Vriendschappen/relaties zijn voor mij echt heel zeldzaam. Als het echt een goede vriendschap/relatie is ga ik er vol voor. Als ik merk dat dit niet werkt dan zit ik er echt mee. Ja, ik heb tegenwoordig veel vriendschappen opgebouwd, maar deze vind ik net iets belangrijker. Als ik dan merk dat er geen schot in zit ga ik er echt wakker van liggen. Al vind ik het bij die laatste brief niet zo heel erg. Je zou mij echt eens moeten zien. Op liefdes gebied ben ik echt een tiener meisje die zich zelf helemaal gek maak. Vind het gewoon iets moois. Meestal probeer ik eerst uit te zoeken of het wederzijds is, maar dat is in dit geval heel lastig. Ach, ik zie het wel. Het slechtste wat kan gebeuren is dat er nog niet eens een vriendschap word opgebouwd. Dit zou ik zelf jammer vinden, maar goed alles is mooi mee genomen. Nou weet ik al dat mijn familie die dit gaat lezen gaat proberen te raden, dus veel succes. Ik pak lekker mijn zwijgrecht.

Word hopelijk vervolgd en anders alvast sorry voor de onduidelijkheid haha. Hopelijk durf jij ook direct zulke dingen aan te pakken. Weet uit eigen ervaring hoe dit je kan op vreten. Ben echt heel blij dat ik tegenwoordig en direct durf aan te pakken. Scheelt weer een paar slapeloze nachten. Dat doe ik wel voor je 😉

Fabian van der Gijze

Je kan mij ook volgen via Facebook,Twitter,Instagram,google+en Bloglovin

Eén gedachte over “ Drie persoonlijke brieven om mijn hart te luchten (heden)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.