Dan is het eindelijk toch echt zo ver. Ik ga de Ed Sheeran giveaway starten. Voor het concert van 28 Juni heb ik namelijk 4 kaartjes. Ik had er eigenlijk maar drie nodig. Deze ga ik dus weg geven aan één van jullie. Dat kan gelukkig omdat de kaartjes allemaal op mijn naam staat. We gaan dus gewoon gezellig met zijn vieren naar binnen. In ieder geval genoeg geluld. Tijd om te zeggen hoe je het kaartje kan winnen.

  1. Doneer 2 a 3 euro op deze Pifworld pagina voor de voedselbank. Vermeld hier voor de zekerheid je naam bij de Wens bericht. Dan weet ik zeker wie er echt heeft gedoneerd.
  2. Deel dit bericht of deze blog via één van je sociale media (Zet er voor het gemak #fabiangijze in dan kan ik het makkelijk controleren)
  3. Volg mij via Twitter, Instagram of geef even een like aan mijn Facebook pagina (één van deze drie is al genoeg, meer is natuurlijk altijd welkom)

Verder heb ik geen eisen meer. Ik hoop gewoon dat ik via deze manier iets moois terug kan doen voor de voedselbank. Ze helpen ons gezin altijd weer en vele andere gezinnen. Het is even een risico, maar ik hoop dat ik meer dan mijn €87 kan ophalen. Dat verdienen ze zeker. Het geld gaat echt alleen naar de mensen/ het voedsel. Dus het komt zeker goed terecht.

Waarom ik 2 of 3 euro vraag?

Ik hoop hierdoor dat iedereen  mee kan doen. Voor sommige is drie euro net één euro te veel. Zo wil ik iedereen zelf de keuze geven wat ze het waard vinden. Als je het kan missen dan graag de drie euro en anders gewoon lekker voor twee euro gaan. Doe wat goed voelt en wat je kan missen. Ik hoop in ieder geval dat mensen mee willen doen. Die sms winacties lopen elk jaar weer goed en dan verdwijnt het geld gewoon in mensen hun zaken. Ik hoop iemand blij te maken met een gratis kaartje en een hoop gezinnen blij te kunnen maken met eten. Één voedselpakket kost 3,50 dus laten we minimaal hopen op die 25 gezinnen. Dat is het kaartje in ieder geval waard.

Concert gegevens!

Donderdag 28 juni 19:00 in de Johan Cruijff Arena. Ed Sheeran komt natuurlijk en wordt bij gestaan door Anne-Marie & Jamie Lawson. De kaarten zijn voor vak 122, dus we kunnen Ed in principe ruiken 😉 (en heel goed zien)

Wie gaan er nog meer mee?

Naast dat ik er zelf uiteraard heen ga. Gaat Chelsey (lifeaschelsey) en haar vriendin Celine gezellig mee. Celine zelf ken ik ook niet zo goed en Chelsey heb ik gezellig op twitter en via het bloggen leren kennen. Een leuke eerste meeting dus 😊

Doe gewoon mee met deze giveaway

Zolang je geen erge strafblad heb mag van mij iedereen gewoon lekker mee doen. Jong of oud maak niet uit. We zijn er ten slotte toch voor de muziek en de gezelligheid. Muziek brengt mensen toch altijd wel bij elkaar. Laten we dus gewoon hopen dat dat kaartje naar jou gaat. Het is je ten slotte vast gegund en je heb vast en zeker meer kans dan bij zo’n grote radio sms wedstrijd 😊

De winnaar of winnares van deze giveaway wordt maximaal een week van te voren bekend gemaakt. Dit wordt natuurlijk eerlijk gekozen door middel van een trekking.  Hou tot dan  28 juni dus lekker leeg.

Ga jij gezellig mee naar Ed Sheeran?

Fabian van der Gijze

Volg mij verder ook via YouTube, Facebook,  Twitter en  Instagram

2 gedachten over “Ga 28 juni mee naar Ed Sheeran Giveaway

  1. Ed Sheeran is heel leuk, en ik heb rond die tijd vakantie (hoop ik). Dus ik zou het zeker leuk vinden om mee te gaan. Maar ik doe niet alleen mee voor de kaarten, ik vind het oprecht ook een fantastisch mooi doel waar je het voor doet. Ik doneer dus geen €3, maar wil een echt voedselpakket doen voor €3,50. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Mijn hart en ik helpen graag anderen waar we maar kunnen

  2. Ik heb ervoor gekozen om het niet bij 2 of 3 euro te houden, maar om 2 voedselpakketten (t.w.v. € 7) te doneren. We doen veel te weinig voor onze medemens en nu kunnen we mooi van deze gelegenheid gebruik maken. Wat heb je een mooi hart als je zoiets verwerkt in je winactie! Ik denk dat er maar heel weinig zijn die hieraan zouden denken. Heel mooi!

    Nu even verder naar de winactie.. IK HOU VAN ED SHEERAN! Hoe ik baalde dat ik daar geen kaartje voor heb kunnen krijgen, dus hoe tof zou het zijn als ik bij jou dat kaartje zou winnen! Ik volg je ook op alle kanalen. Niet op één, maar op allemaal. Op 28 juni ga ik lekker helemaal niks doen en ik hoooop deze dag dus te vullen met Ed Sheeran!
    Sylvahna.nl onlangs geplaatst…Tweede Pinksterdag en kampioenen bij de voetbalMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.