Ik denk dat we allemaal wel mee hebben gekregen dat Peter R. de Vries gisteren neer is geschoten. Ik weet niet waarom, maar ergens deed dit mij meer dan verwacht. Het nieuws wat je ergens ooit wel zag aankomen, maar als het dan eenmaal gebeurd is het ineens werkelijkheid. Ik kon het gisteren nacht niet loslaten en besloot mijn lampen en camera aan te doen.

Hoe het momenteel met hem gaat is nog maar de vraag, maar hopelijk zien we hem ooit weer terug. Alleen dat is met zo iets als dit altijd nog maar de vraag. Sterkte!

Deze video is niet bedoelt voor sensatie, mocht je daar naar zoeken ben je helemaal verkeerd

Even voor de duidelijkheid deze video is niet bedoeld voor de views, sensatie of wat dan ook. Ik hoorde gisteren het nieuws en gek genoeg bleef het in mijn hoofd rond spoken. We wisten ergens wel dat dit ooit zou kunnen gebeuren, alleen wanneer het dan gebeurd is het ineens wel echt en geen gedachte meer. Ik besloot mijn lampen en camera aan te doen en gewoon mijn gevoel er uit te gooien, net zoals ik altijd deed op mijn blog.

De video van morgen heb ik verplaats naar volgende week. Vond die voor deze week niet meer gepast en vond deze video veel mooier. Hou het een beetje netjes hier en ga met respect met elkaar om. Sterkte voor wie het nodig hebben

Fabian van der Gijze

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.