Met veel hoop ging ik zondag naar het ontbijt. Elke dag had ik gezeurd om pannenkoekjes. Vorige week zondag waren ze er, dus hopelijk nu ook. Helaas werd ik weer teleurgesteld. Het werd helaas weer het zelfde ontbijtje als bijna elke dag. Een broodje met schuddebuikjes. Ook niet verkeerd als je het mij vraagt. We waren vrij laat bij het ontbijt, dus we moesten op schieten. Voor je het wist waren onze broodjes weer op en gingen we eens verzinnen wat we gingen doen. Ik mis hier echt heel erg mijn muziek instrumenten. Het is prachtig weer en dan heb ik enorm veel zin in muziek. Onderweg naar ons appartement ging ik dus maar muziek maken met mijn schuddebuikjes pak.

Helaas kwam ik nu pas achter iets heel leuks. Inee20160821_101929ns kwam er een kat naar mij toe gerend. Voor het eerst in de vakantie rende het arme beestje niet weg. Blijkbaar kon hij het geluid wel waarderen. Het op eten deed hij of zij alleen niet. Spaanse katjes en poezen houden helaas niet zo van schuddebuikjes. Van mijn vriendin moest ik maar eens opschieten, dus ik werd mee naar binnen getrokken. Met mijn laatste hoop rammelde ik nog met mijn schuddebuikjes, maar helaas was het beestje te bang voor de schuif deur. Toen ik onderweg naar ons appartement weer begon te rammelen kwam er ineens een andere kat door het hek aan gesprongen. Eindelijk had ik een manier gevonden om deze lieve beestjes te lokken. Helaas mocht hij niet mee naar binnen en begon het beestje te mauwen op onze stoep. Gelukkig had hij of zij snel een nieuw doel gevonden en ging het beestje weer weg.

Het was zondag niet zulk warm weer. We besloten om ons tochtje van de avond er voor af te maken. De laatste strand-bus was nog niet geweest, dus het was nog gratis ook. Toen we langs het busstation reden kreeg ik ineens een ideetje. May vond het net als mij heel leuk in Las Palmas. We gingen er eigenlijk vanuit dat de bus heel duur zou zijn, want iedereen raden de taxie aan. Voor we weer naar de duinen zouden gaan nam ik May mee naar het busstation en de winkels die we daar nog niet hadden bekeken. Hier kwamen we er achter dat de bussen hier helemaal niet duur zijn. Een ritje naar Las Palmas kost rond de €5. Gelukkig hadden we nog niet echt een plan voor onze  één a laatste dag. Dit  is echt  een perfecte laatste tripje voor ons.

20160821_135102Toen we even naar het kleine winkel centrum liepen vonden we een nieuwe gamehal. Natuurlijk trok ik mijn vriendin weer mee naar binnen. Eindelijk zag ik weer een oud liefde van mij. Ze hadden een flipperkast!! Mijn vader heeft mij vroeger leren flipperen. Hij deed dit vroeger bijna elke dag en deed ook altijd mee met kleine wedstrijdjes waar hij vaak een record verbrak. Gelukkig heb ik deze leuke verslaving van hem mogen overnemen. Ik moest gewoon even weer eens flipperkasten. Helaas ben ik het wel een beetje verleerd, maar ik blijf het nog steeds leuk vinden. Als een flipperkast-bedrijf dit lees je kan er altijd één naar mij op sturen ;).

Helaas begon het te zachtjes te regenen toen we nog even aan het shoppen waren. Het werd gewoon een beetje koud, dus we besloten de eerst volgende strand-bus weer terug te pakken. Op een of andere manier mochten de mensen van ons hotel niet mee de bus in. We moesten wachten op de volgende, want deze ging een keertje ergens anders heen. Vaag, maar we moesten dit keer dus even wachten. Gelukkig niet erg lang, want het was nog steeds aan het druppelen.

Door de vertraging hadden we het middag eten mi20160821_151022sgelopen. We hadden beide honger, dus we besloten naar Pepe Chiringo te gaan. Gelukkig had May niet goed verstaan wat ik wilde en bestelde ze iets heel lekkers voor mij. Vraag mij niet wat het was, maar het was heel lekker en het vulde te goed.

We besloten bij thuiskomst nog even te zwemmen, maar het was echt te koud geworden. Eigenlijk hebben we zondag verder helemaal niks meer gedaan. Het was even een  YouTube en chill dagje. Gelukkig hadden we voor Maandag het aqua park op de planning staan. Helaas moest hier wel de wekker voor worden gezet. #sad

Maandag zou ik na zo’n 4 a 5 jaar weer terug keren op een plek waar ik al eens was geweest. We gingen namelijk naar aqualand. Ik was hier echt heel erg gehypet voor. De vorige keer had ik er echt heel veel plezier beleefd. Helaas bleek dit op het aqua park niet meer zo terecht te zijn. Alles was helemaal veranderd en het park probeerde je echt overal geld af te nemen. Voor 52 euro hadden we echt wat meer verwacht van het aqua park.

De glijbanen waren echt heel leuk hoor, maar all20160822_155838es in het aqua park ging zo bizar sloom. Overal stonden er echt dikke rijen. Bovendien moest je overal twee keer voor wachten. Eerst moest je beneden op een band wachten en daarna moest je met die band door het hele aqua park lopen om vervolgens weer in een andere rij aan te sluiten. Natuurlijk hadden ze hier ook fast tickets gemaakt, maar die hadden eigenlijk ook helemaal geen nut. Je kreeg bij de meeste glijbanen alleen als eerst een band, maar je kon boven gewoon achteraan sluiten.

Zelf vind ik lopen echt niet erg hoor, maar ik vind het niet zo fijn als je helemaal naar boven moet rennen, omdat de vloer echt heel heet was door de hitte. Gelukkig hadden ze op sommige plekken groene matten liggen om even je voetjes te verkoelen. Ze vragen overal veel geld voor, maar het hele park betegelen met deze groene matten is te veel gevraagd. Gelukkig hebben we de brandblaren kunnen voorkomen. Laat ik maar gewoon een hoop foto’s aan jullie zien, want over het aqua park heb ik niet echt meer iets te zeggen.

20160822_155651 20160822_155718 20160822_155730 20160822_155823 20160822_160148 20160822_160250 20160822_160800

Voor je het wist was het door alle rijen alweer tijd om naar ons appartementje terug te keren. Naast eten en skittles kopen hebben we echt niks meer gedaan. Helaas kan ik deze blog post niet leuker maken, maar er zitten natuurlijk ook een paar minder leuke dagen tussen. Misschien heb je de andere blog posten van Gran Canaria nog niet gelezen. Die zijn echt veel leuker, dus zeker een kijk tip. In ieder geval bedankt voor het lezen. Klik hier om weer terug te gaan naar mijn hoofdpagina en anders graag tot ziens :). Bovendien was dit mijn laatste blog post die ik deze vakantie in Gran Canaria kan schrijven. De volgende ga ik weer rustig in de lucht typen. Helaas worden we woensdag al om 7:20 opgehaald. Dat word een kort nachtje. Mag ik even huilen

Oh ja, bijna vergeten. Ze hadden toch nog een Bob minion, dus ik heb er nu twee 🙂 #trots

Fabian van der Gijze

Volg mij verder ook via YouTube, Facebook,  Twitter en  Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.