7 januari was het dan zo ver. Ik ging voor het eerst een Video voor YouTube opnemen. Nog niet voor mijn eigen kanaal, maar voor het kanaal van Glenn genaamd Glennster. Glenn had ik zelf ook nog maar één keer in het echt gezien. Dit beloofde in ieder geval een leuke tweede keer te gaan worden. Glenn en hebben elkaar per toeval eigenlijk ontmoet. Wij kennen elkaar namelijk via MTV video love. Een tv-project waar wij met plezier aan mee hebben gedaan. Via sociale media zijn wij toen later bij elkaar terecht gekomen.

Glenn en ik kwamen na het programma er al snel achter dat we bij elkaar in de buurt woonde. Na wat leuk contact spraken we een keer af in Dordrecht. Het klikte gelijk goed, dus we hielden contact. Zodoende maakte we de afspraak om samen eens een video voor zijn kanaal op te gaan nemen. Na wat wikken en wegen besloten we om de yoga challenge te gaan doen. Dat beloofde in ieder geval veel goeds voor in de video. Zo lening ben ik namelijk nou ook weer niet.

Na wat rennen naar de bussen was ik eindelijk bij Glenn aangekomen. Bij hem thuis wordt je in ieder geval direct warm ontvangen. Door hem zelf, maar ook door zijn lieve moeder. Ik hou daar gewoon van. Ze begon gelijk loempia’s te bakken en bapao klaar te maken. Echt super lief. Daarna ging ze even een rondje lopen, zodat wij de video konden op gaan nemen.

Glenn is alleen veel langer dan mij, dus  dat heeft voor veel plezier gezorgd. De camera kwam eerst niet perfect te staan en de yoga standjes lukte ook niet altijd zonder vallen en opstaan. Nou vind ik het normaal gesproken altijd een beetje gek om naar mij zelf te kijken. Nu had ik dat totaal niet. Ik heb er zelf echt nog heel hard om kunnen lachen. Aan de reacties te zien ben ik niet de enige die er om moest lachen.  Dit is in ieder geval het resultaat.

Nadat we de YouTube video hadden opgenomen gingen we wat oude beelden van Glenn terugkijken. Hij heeft vroeger namelijk veel mee gemaakt qua tv. Hij deed mee in het programma Lieve Patty en ging viraal met een lied over pesten. Echt heel tof om die oude beelden terug te zien.

Hierna was zijn moeder weer heel gastvrij. Ik mocht gezellig aanschuiven bij het avondeten. Het was echt heel lief en nog ging ze sorry zeggen dat ze geen omelet had voor bij de bami. Dat laat echt alleen maar haar goedheid zien. Echt een heerlijke vrouw. Geniet nog lekker vol van het leven. Helaas moest ik toch echt eens afscheid nemen van het leuke gezin. Ik moest toch ooit weer de bus pakken richting mijn eigen huis. Samen met zijn over buurmeisjes bracht hij mij naar de bus en daar zeiden we elkaar weer gedag. Wel met de afspraak om snel weer eens een nieuwe video op te gaan nemen. Die afspraak gaan we zeker na komen, want het werd een top dag.

 

Volgens mij is het echt een leuke video geworden. Toch?

Fabian van der Gijze

Eén gedachte over “ Mijn eerste YouTube filmpje opnemen samen met Glennster

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.