Laatst tweeten ik deze tweet.

Voor deze tweet had ik mijn eerste geheime droom verhaaltje uitgeschreven. Voor mij is het woordje geheim niet nieuws, maar wel in combinatie met een verhaal. Als ik iets schrijf dan komt het eigenlijk altijd online te staan. Dit komt heel misschien ooit online te staan. Mocht zo’n verhaal online komen dan ben ik heel erg blij. Dan is die droom eindelijk uitgekomen.

Ik heb wel zo mijn redenen waarom ik het niet gelijk online plof. Naar mijn mening zijn deze dromen veel mooie en sterker om achteraf te vertellen. Het zijn ook niet echt dromen die iemand snel achter mij zou zoeken. Dat vind ik des te leuker, dus dan hou ik het liever nog even voor mij zelf. Ik ga wel echt proberen om deze dromen realistische te houden. Het is tenslotte wel de bedoeling dat het misschien ooit gaat gebeuren. Dan kan ik wel als droom hebben dat ik ooit kan vliegen, maar dat gaat nooit gebeuren. Nee, ik hou het lekker dicht bij mij zelf.

Het heeft ook echt niks te maken met mijn dromen die ik hier vertel. Nee, over die dromen blijf ik lekker in het openbaar praten. Dat is gewoon mijn passie en daar zou ik ook nooit mijn mond over willen houden. Zou het niet eens kunnen. Bovendien laat ik die dromen die ik hier deel ook eerder uitkomen. Zo heb ik vorig jaar hier beloofd dat ik naar een land zoals Thailand ga. Als ik nu in mijn agenda kijk, dan zie ik daar toch heel groot Thailand staan. Nou kan ik dit nooit 100% zeker zeggen, maar ik denk dat ik zonder die zin nooit dit jaar al had geboekt. Sinds ik die droom openbaar had gemaakt, bleef die in mijn hoofd hangen en bleef ik het schreeuwen. Dat blijf toch de kracht van een verhaal.

Hopelijk kan ik er veel met jullie delen en anders blijf ik er lekker in mijn eentje van genieten. Dat doe ik namelijk wel graag. Gewoon even de tijd nemen om te dromen en ze weer terug te lezen. Nu kan ik eindelijk dromen en ze ook najagen. Dat is echt niet altijd het geval geweest, zoals bij miljoenen andere op dit moment. Ik heb het recht en de kans om te dromen en ze uit te laten komen. Dan ben ik toch eigenlijk al voor al die andere mensen verplicht om zo veel mogelijk te dromen? Bovendien kan het echt geen kwaad om ergens van te dromen. Wordt je alleen maar meer gemotiveerd!

Fabian van der Gijze

Volg mij verder ook via YouTube, Facebook,  Twitter en  Instagram

Eén gedachte over “ Mijn eigen geheimen droom boekje

  1. Mooie afsluiter: van dromen raak je geïnspireerd!
    Dromen blijf je houden en zijn om naar toe te werken
    Al heb ik ook dromen die in het echte leven niet kunnen, haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.