Mijn hele leven ben ik eigenlijk al fan van muziek. Er zijn maar weinig dingen waar ik niet van hou op muziekgebied. Misschien is het daaro juist wel raar dat ik nog nooit naar een concert was gegaan. Na 20 jaar kwam daar dan toch eens verandering in. Ik had kaarten voor Ed Sheeran en daar moest ik hoe dan ook bij aanwezig zijn. Ook gelijk een mooie manier om Chelsey en Celine eens een keertje te ontmoeten. We twitteren al super lang, maar de ontmoeting was er nog nooit van gekomen.

Door de staking was ik enorm bang dat ik het niet zou halen. Gelukkig heb ik een hele lieve moeder. Ze zou mij naar de metro brengen en mij daar in de nacht ook weer ophalen. De winnares van het extra kaartje zou dan op centraal station wachten. Dit bleek helaas niet het geval te zijn. Op het allerlaatste moment moest ze toch afzeggen. Ze was blijkbaar toch naar het werk gegaan en liep daar vast. Snel stuurde ik nog een berichtje naar een andere kandidaat waar van ik hoopte dat hij in Amsterdam woonde. Helaas bleek dit ook niet het geval te zijn. Nou hadden we nog maar een half uurtje tijd. Hoe zonde zou het zijn als ik nu letterlijk een kaartje moest weggooien. Gelukkig had de moeder van Chelsey niks gepland. Die ging uiteindelijk gezellig met ons mee.

Als eerst kwam ik aan bij station Bijlmer. Hier zou ik de rest opwachten. Celine zou de eerstvolgende zijn. Chelsey zou ik wel kunnen herkennen, maar hoe zag die Celine er nou ook alweer uit. Daar had ik eigenlijk nooit echt veel foto’s van gezien. Ik kon haar eigenlijk ook alleen maar via Chelsey. Zodoende spraken wij elkaar ook heel soms, maar dat is ook niet zo heel vaak. Ik ging maar gewoon tussen twee snoepautomaten wachten op haar. Gelukkig was ze zelf ook zoekende en liep ze na een tijdje naar mij toe. Ben jij Fabian? Gelukkig had ze mij dus wel herkend.

Dan kom je er toch altijd achter dat je veel deelt op het internet. Celine wist wel al een paar dingetjes over mij. Ze kwam naar mijn mening gelijk heel sympathiek en belangstellend over. Ik ontmoet graag nieuwe mensen, dus dit vond ik alleen maar leuk. Zo zaten we buiten even te kletsen, tot dat ook Chelsey en haar moeder bij ons zou voegen.

Ik wist hoe dan ook dat het erg gezellig zou gaan worden. Celine was erg gezellig, Chelsey en ik zijn altijd op Twitter bezig en met moeders moet ik ook altijd lachen op Twitter. Dit bleek gelijk weer het geval te zijn. Chelsey en haar moeder zijn ook Twitter in real life. Vanaf minuut 1 kon ik er om lachen. Snel liepen we naar binnen. We hadden helaas/gelukkig zitplaatsen, dus we konden vrijwel gelijk doorlopen. We kochten wat vegan patat 😉 en liepen richting onze stoelen. Laat het voorprogramma maar beginnen.

Jamie Lawson was de eerst die op mocht. Van hem had dus nog niemand gehoord. Wilde best met hem mee zingen, maar ik kon echt helemaal niks van zijn muziek. Hij mocht van ons dus wel weer snel weg. Door de speakers hoorde we toch niet eens wat hij allemaal vertelde. Zelf zat ik wel op de volgende artiest te wachten. Anne-Marie vind ik echt een topper. Haar album heb ik echt plat gedraaid. Ze is zo gek als een deur, maar dat maakt haar echt. Ze was gelukkig dan ook weer lekker haar zelf. Die hadden we dus ook weer even gelijk live gezien. Al verbaasde ik mij wel over twee dingen. De dames konen Anne-Marie eigenlijk gewoon bijna niet en het station was nog erg leeg.

Het is later iets voller gelopen, maar naar mijn mening bleef het erg leeg. Ach wat maakte het ook eigenlijk uit. Ik was er in ieder geval wel. Het was dan eindelijk echt tijd voor Ed Sheeran. Na al die uren luisteren zag ik Ed Sheeran dan eindelijk eens live. Het geluid was helaas niet heel goed. Blijkbaar is dit een bekend probleem in de Arena. Beetje jammer maar het was gelukkig wel nog te doen. We konden in ieder geval wel nog mee zingen en dansen.

Na een tijdje liepen er ineens heel veel mensen weg. Door de laatste jaren besloot ik maar even online te kijken. Voor je het weet is er een bommelding geweest. Gelukkig las ik niks over een bommelding maar wel over een verassing. Robbie Williams kwam namelijk ook nog even langs om een liedje te zingen. Echt heel de Arena ging gelijk los. Later zag ik nog dat mensen het jammer vonden dat wij het al online deelde. Ze wilde het liever ook als verassing hebben. Helaas was het voor hun later nog meer balen, want hij kwam de dag erna helemaal niet meer. Ben je toch voor niks boos geweest op andere.

https://www.instagram.com/p/Bkmn4xCFHo6/?hl=nl&taken-by=fabiangijze

Het was in ieder geval echt een top avond met leuke mensen. Vroeger ontweek ik events en concerten enorm. De drukte en drank was gewoon een dingetje. Gelukkig durf ik nu wel te zeggen dat ik dit gewoon vaker moet doen. Ik heb het namelijk echt naar mij zin gehad. Er is geen één moment geweest dat ik het zwaar kreeg. Het ging gewoon perfect. Daarbij was het gelukkig in het echt ook gezellig met Chelsey. We moeten dus zeker wat meer gaan meeten. Al is ze bijna altijd wel bij een concert 😉

Fabian van der Gijze

Volg mij verder ook via  Facebook,  Twitter en  Instagram

Eén gedachte over “ Eindelijk eens Ed Sheeran live zien

  1. Heel fijn dat jullie zo’n toffe avond hebben gehad! Het mooiste is zeker wanneer je iemand ontmoet, en het gelijk klikt vanaf seconde één. Een betere ontmoetingsplek is er zeker niet! Ben allang blij dat de staking geen roet in het eten gooide voor jullie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.