Waarschijnlijk heeft iedereen wel een voorbeeld. Persoonlijk ben ik nooit zo voorbeelden. Ben ergens altijd een beetje bang dat je er dan te veel gaat naar gedragen. Ik wil juist altijd zo veel mogelijk mij zelf zijn. Iedereen heeft gewoon zijn eigending. Echter zijn er wel een paar mensen waar ik enorm veel bewondering voor heb. Tim Hofman staat op dat lijst bij mij enorm hoog. Niet door zijn roem, maar echt door zijn persoonlijkheid. Hij is echt enorm boeiend.

Persoonlijk ben ik fan van interviews. Ik kijk er in mijn vrije tijd altijd heel graag naar. Nou kon ik Tim al een beetje van tv, maar op spreek gebied kan je ook heel veel van hem vinden. Zodoende ben ik hem steeds interessanter gaan vinden. Hij doet en zegt waar die voor staat. Naar mijn mening niet echt een nep laag je eromheen. Alleen dat kon ik natuurlijk nooit echt zeker weten. Ik had hem nog nooit in het echt mogen ontmoeten. Ten miste tot deze zaterdag, want afgelopen zaterdag kon ik eindelijk naar een workshop van hem.

Goed gepakt vertrok ik zaterdag richting Rotterdam. Na deze zware eerste week was dat best zwaar. Alleen het mooie vooruit zicht gaf mij wel weer voldoende energie. Zou weer zo’n reis zijn van 2 uur, maar 6 uur had ik waarschijnlijk nog gedaan. De reis verliep gelukkig goed. Amsterdam is niet meer echt nieuw. Het ging echter in Amsterdam wel mis. Pas in de bus zag ik dat ik eigenlijk veel beter het pondje had kunnen nemen. Dat was ten eerste gratis en ten tweede veel sneller. Helaas reed de bus alleen al weg. Toen kwam ik achter een ander foutje. Ik zat blijkbaar ook nog eens in de verkeerde bus. Ze hadden dezelfde eindbestemming, alleen niet hetzelfde nummer. Ik zat in 32 en dat had 34 moeten zijn. Gelukkig kwam ik er nog op tijd achter en zag ik dat het wel te belopen was. Ik was er toch weer een half uurtje te vroeg. Goed voor de beenspiertjes.

Na zo’n 20 minuten lopen kwam ik aan op mijn bestemming. Ik voelde direct al dat er iets helemaal mis was gegaan. Ik stond namelijk weer op dezelfde plek waar ik een tijdje geleden auditie kwam doen. Ik stond gewoon weer voor het hoofdkantoor van A million faces. Het bedrijf wat volgens mij zijn management regelt en dus ook zijn facturen. Laat ik nou net het adres van de factuur hebben gevolgd. Een telefoontje naar Brain Boost was al genoeg om mijn angst te bevestigen. Ik stond op het ‘’eiland’’ terwijl ik net buiten de drukke stad moest zijn. Ik heb de longen uit mijn lijf gerend om zo snel mogelijk bij de veerboot aan te komen. Hier had ik even wifi en zag ik dat ik met de tram maar 25 minuten te laat zou aan komen. Ik rende weer door Amsterdam heen en kwam gelukkig op tijd bij mijn tram. Kapot door mijn verkoudheid en het gebrek aan slaap, maar ik kwam bij het juiste pand aan

Voorzichtig liep in naar boven en kwam ik aan bij een hele aardige dame. Ze keek mij eerst even wat gek aan en daarna bracht ze mij vlucht naar de workshop. Daar stond ik dan ineens oog in oog met Tim Hofman. Hij stelde mij gelijk gerust. Ze waren net klaar met het voorstelrondje. Hij wilde alleen wel nog even wie ik was en wat ik allemaal deed. Lekker buitenadem deed ik mijn verhaaltje en maakte hij nog een klein grapje. De workshop kon dan eindelijk ook voor mij beginnen.

De workshop van Tim Hofman ging gelukkig over presenteren. Naar mijn mening één van de mooiste dingen. Ik vind het gewoon mooi om te zien en te doen. Naar mijn mening kan je zo’n workshop het beste volgen bij Tim Hofman. Één van de beste presentatoren, naar mijn mening dan hé. Nou lette ik heel goed op de workshop maar ook op Tim zelf. Hij was precies hoe ik het mij voorstelde. Daarnaast vond ik zijn tattoos ook echt te gek. Daar ben ik normaal nooit zo van, maar die van hem vind ik echt tof. Allemaal losse plaatjes die volgens mij bijna allemaal wel een betekenis hebben.

https://www.instagram.com/p/BkZqqAsHgy-/?taken-by=fabiangijze

Na wat theorie moesten we voor de camera presenteren. Zo konden we het met zijn alle later terugkijken en beoordelen. Zo kreeg ik de tip om te oefenen in de afwisseling van mijn stemtoon. Ik praat namelijk best monotoon. Na de tips was de dag helaas alweer voorbij. Gelukkig kon ik nog heel even langer blijven en na praten. Die kansen vind ik altijd wel fijn. Kan je de gene toch weer iets beter leren kennen. Al was het nu best wel gek dat ik best veel al van Tim wist. Zo kon ik zelf soms al dingen invullen en gericht vragen. Al dus al is mijn gevoel gelukkig na deze dag niet veranderd. Tim Hofman is gewoon een topper, goed in zijn vak en te grappig op foto’s. Gelukkig wilde namelijk nog wel even op de foto. Kon ik die mooi weer gebruiken voor deze blog 🙂

 

Fabian van der Gijze

Volg mij verder ook via  Facebook,  Twitter en  Instagram

Eén gedachte over “ Eindelijk ontmoette ik Tim Hofman

  1. Ik heb opnieuw weer genoten van je verhaal. De foto’s erbij maken het gewoon helemaal af. Ik vind Tim ook echt een hele toffe gozer. Bij BOOS heb ik gewoon bewondering voor hoe hij staat. In mijn ogen ook zeker echt een topper op presenteer gebied.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.