Het heeft even geduurd maar vandaag word de winnaar of winnares bekend gemaakt van de hangstoel of hangmat bekend gemaakt. Op dit moment weet ik het zelf ook nog niet. Ik ga straks iedereens naam invoeren bij zo’n keuze site en dan weet ik het zelf ook pas. Hopelijk komt hij in ieder geval leuk terecht.

Er waren echt hele leuke reacties en fanatieke mensen. Iemand heeft  het bijvoorbeeld acht keer gedeeld. Misschien vonden jou volgers het heel irritant, maar ik vond het echt geweldig. Lekker fanatiek. Je was in ieder geval wel lekker zichtbaar.

Tot mijn verbazing was het echt een succes. Er waren zo’n 24 mensen die mee hebben gedaan. Bij mijn eerste winactie haalde ik dit langer na niet. Het heeft ook echt geholpen qua volgers op Twitter en likes op Facebook. Erg leuk om te zien. Hopelijk blijven jullie mij daar ook gewoon op volgen. Ja, ik weet dat sommige weer weg gaan 😉

In ieder geval wil ik de hangmatgigant nogmaals bedanken, want zonder hun had ik vandaag niemand blij kunnen maken. Hopelijk heeft het voor jullie ook weer een beetje geholpen qua bekendheid. Vond het tot nu toe een leuke samenwerking. Als ik ooit zelf een hangmat of hangstoel wil kopen weet ik jullie te vinden.

Nou ik laat je niet langer meer in spanning. Deze winactie is namelijk gewonnen door……..

winnares

 

Van harte gefeliciteerd  Mychefska Roks, hopelijk ben je er blij mee. Ik zag al dat er een paar rare berichten onder je gedeelde bericht waren gekomen, dus hopelijk heb je er geen last van gehad. Misschien waren het bekende van je, maar dat kan ik natuurlijk niet ruiken. Hopelijk bleef het bij alleen een reactie :).  Zou je binnen drie dagen contact met mij kunnen opnemen, zodat ik weet dat je heb gezien dat je heb gewonnen en je gegevens kan vragen. Als er na drie dagen geen contact is opgenomen. Kies ik weer iemand anders uit, maar ik denk dat het wel goed moet komen.

Dit keer niet gewonnen? Er komt vast nog vele andere kansen, dus voor je het weet stuur ik iets naar jou op. Voor nu even balen, maar geef de moet niet op 😉

Fabian van de Gijze

Je kan mij ook volgen via Facebook,Twitter,Instagram,google+en Bloglovin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.