Alweer zo’n 6 jaar gelden was mijn kamp groep 8. Ondanks ik het toen echt super leuk heb gehad. Is er nog nooit iets over verteld op mijn blog. Vandaag is dat wel het geval. Nou ja. Ik ga jullie eerder er 4 sec laten zien.

Toen ik op kamp ging had ik net een nieuwe camera gekocht. Ik zat met een paar vrienden een beetje te klote. Het leek ons wel een goed idee om een filmpje van YouTube na te doen. Er waren namelijk een paar jongens die net als of deden dat ze steeds te laat waren voor een deur en daardoor bijvoorbeeld vol tegen een treindeur liepen.

Ons leek het een super goed idee om iemand vol tegen de muur te laten rennen. Zoals je straks kan zien is het een filmpje van 4 sec geworden. 5 jaar geleden was YouTube nog niet zo heel bekend. Ik besloot om het filmpje om die rede op YouTube te zetten. Op een of andere manier is het ons gelukt om er nog 200 views te krijgen. Als ik op al mijn blogposten 200 bezoekers kon krijgen. Zou je mij nooit horen klagen haha.

Het filmpje werd alleen niet goed bekeken door wat er gebeurde, maar vooral wat je hoorde. Ik was behoorlijk schor en mijn lach was een beetje … Je moet het maar zelf beoordelen. Het filmpje is wel al af van YouTube. Je moest in eens achttien jaar zijn om te uploaden en dat was ik toen nog lang niet. Ik vond het laats terug op mijn computer, dus vandaar in eens deze blog post. Veel kijk plezier en lach mij niet te veel uit hé.

 

Fabian van der Gijze

Mij kan je verder volgen  op: Facebook,Twitter,Instagram,google+en Bloglovin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.