Wanneer ik alleen reis, dan heb ik altijd een momentje van dankbaar zijn. Ik sta dan namelijk expres altijd even stil bij dingen. Je bent toch 24/7 met je zelf opgescheept. Kan je beter de tijd maar goed gebruiken. Toen ik in Liverpool was had ik weer zo’n dankbaar zijn momentje. Ik besloot dit keer gewoon de camera aan te doen en al mijn gedachtes uit te spreken. Daar kwam het volgende filmpje uit voort. Bedenk eens bij je zelf, sta ik wel genoeg stil en ben durf ik te zeggen dat ik dankbaar ben. Iedereen vindt het leuk om te horen, maar zeg je het eigenlijk wel?

Bedankt voor het kijken. Vergeet zeker niet te abboneren en tot de volgende? OOH en vergeet niet soms even dankbaar zijn hé 😉

Fabian van der Gijze

Volg mij verder ook via YouTube, Facebook,  Twitter en  Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.