Zo als je misschien wel weet hebben wij het thuis niet zo heel breed. De laatste tijd heb ik wel meer te besteden, maar voor mijn moeder geld nog de harde werkelijkheid van werkloosheid. Nou heb je misschien wel gezien dat ik overnacht in een hotel in Antwerpen. Hier mag ik dankzij tv bastards, Fox en VTM logeren. Ik heb vier opnames in lint en om elke keer op en eer te reizen heeft weinig zin. Vandaar mogen de Nederlanders over nachten in een hotel. Persoonlijk had ik alleen niet verwacht dat het echt een luxe hotel zou zijn. De hotel waar we zitten is namelijk het  Crowne Plaza hotel Antwerpen.

https://www.instagram.com/p/BNKqipuBlsv/?taken-by=fabian_gijze

Mogelijk heb je op één van mijn sociale media’s de foto van hier boven voorbij zien komen. Normaal ben ik nooit zo van het laten zien van zulke dingen. Er zijn namelijk veel mensen die dit nooit kunnen zien, vanwege geld gebrek. Ik weet ook dat ik volgers heb die in deze situatie zitten. Persoonlijk weet ik het als geen ander hoe het is om al die foto’s voorbij te zien komen. Ja, jij wilt ook wel een keertje uiteten of naar het buitenland. Helaas gaat dat nog wel eventjes duren voor die droom in vervulling gaat. Zoals je heb kunnen zien heb ik het dit keer wel overal gepost. Ik wilde er iets mee laten zien en een statement maken. Ten eerste wilde ik laten zien dat ik echt voor mijn tv/acteur droom vecht en ten tweede wilde ik heel graag laten zien dat er ook een boel leuke dingen gebeuren in mijn leven.

Dat laatste zou ik even uitleggen. Hier op mijn blog kan je merken aan mijn verleden verhalen dat mijn leven niet zo lekker is verlopen en aan de heden verhalen dat dit heel vaak nog steeds problemen met zich mee brengt. Op mijn blog vertel ik echt alles wat ik kan en mag vertellen. Geen detail word over geslagen. Hierdoor kan je denken wauw wat een zielige jongen is dat, maar je kan ook iets anders terug zien in mijn verhalen. Er is namelijk ook altijd nog een zonnige kant. Familie en vrienden die mij altijd steunen, dankzij mijn leven kan ik genieten van de kleinste dingen en mensen helpen die ergens mee zitten. Keer op keer zeg ik hier weer dat er altijd een zonnige kant is. Vaak gebruik ik daar een glimlach van een kind voor. Een glimlach kan mijn dag al weer helemaal goed maken.

Dat ik dan nu in zo’n hotel zit is toch onvoorspelbaar. Ik kan maar weinig mensen die gratis in zo’n duur en luxe hotel mogen overnachten. Ja, wat doe ik er dan eigenlijk voor terug. Ik voor mijn hobby en passie uit. Nou, geloof mij dat vind ik niet erg om te doen hoor. Als ik alles zelf zou moeten betalen zou ik minimaal 1000 euro kwijt zijn. Dat krijg ik dan gewoon even als extraatje er bij. Je mag van mij weten dat ik hier vol verbazing en met een kleine traantje naar zit te kijken. Wat kan het leven toch soms mooi zijn. Onder de foto’s en berichtjes krijg ik ook echt hele lieve reacties terug. Zo zeggen mensen dat ik er lekker van moet genieten en dat ik het heb verdient. Mede door dat iedereen weet wat ik mee heb gemaakt is er een gun factor ontstaan. Nou wil ik daar niet meer zeggen dat je net als mij alles open en bloot moet gooien. Nee, dat zeker niet, maar ik wil je wel laten zien wat er gebeurd als je het sommige mensen eerlijk durf te vertellen en als je geniet van het leven. Dan gebeuren echt de gekste dingen en dat kan ik je beloven!

Fabian van der Gijze

5 gedachten over “Even van het luxe leven genieten (heden)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.