Dinsdag was het weer eens zo ver. Ik kwam weer gezellig even langs in GTST. Dit keer niet op een huwelijk, maar op een verjaardagsfeestje. Ergens klopte het wel heel goed. Het was namelijk voor de zelfde familie. Helaas was het huwelijk wel al meteen mislukt, maar goed dat was niet mijn schuld. Dit keer werd Rover (Buddy Veder) 18 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden.

Eerst werd ik weer gezellig in de make-up gezet. Tegenwoordig ben ik dit wel gewent. Zeker bij GTST, daar moet het echt altijd. Lekker bijdehand had ik wEer mijn Adidas schoenen aangetrokken. Om dit te verbergen moest alles dus weer afgeplakt worden met tape. De herkenbare lijntjes moeten bijvoorbeeld afgeplakt worden. Dat kan namelijk al gezien worden als reclame. Toen dit eenmaal klaar was mochten we al vrij snel naar de set.

Nou had ik ondertussen al een paar  acteurs van GTST mogen ontmoeten. Deze  keer waren er maar een paar nieuwe mensen. Zoals bijvoorbeeld  Ferry Doedens en Jette van der Meij. Toen ik daar kwam was het nog niet echt bekend dat Ferry weer terug zou komen in GTST. Ik was dan ook erg verbaast om hem weer eens te zien. Het bleef dit keer eindelijk alleen maar bij elkaar zien. Ik stond meestal de hele andere kant van hem. Hoe hij dus in het echt is zou ik niet weten.

https://www.instagram.com/p/BOPXwZLhGIi/?taken-by=fabiangijze

Wel vond ik het heel leuk om Buddy en Stijn weer eens te zien. Die had ik op het huwelijk al een dag mogen mee maken. Hoe zo op tv over komen, zijn ze naar mijn mening  in het echt ook. Vooral bij Stijn kan je dit goed terug zien. In haar trouw jurk kon ze niet echt stuiteren, maar nu was ze lekker aanwezig. Buddy zat vooral weer te dollen en van het eten te snoepen. Nou moest ik ook voor één shot gezellig dansen. Nou is dansen niet zo heel gek, maar zonder muziek voelt dit best raar aan. Gelukkig stond één van de winnaars van dance dance dance aan mijn zijde, dus ik had in ieder geval iemand om bij af te kijken. Je kon wel zien dat hij les had gehad ban Timor Steffens, want hij deed precies het dansje die ik ooit al van hem had geleerd. Dit hielt alleen wel in dat we moesten dabben.

Het kan natuurlijk door mijn leeftijd komen, maar buddy, Stijn en Britt vind ik tot nu toe wel de leukste acteurs in GTST. Gelukkig was Britt er ook weer gezellig bij. Dit keer was ze alleen niet zo lekker. Bovendien had ze hele erge honger. Wij moesten gezellig achter de bar verstoppen en stil zijn. Toen liet Britt van zich horen. Haar buik begon steeds heel even te knorren. Eerst had niemand het echt door, maar later konden we er wel om lachen. Gelukkig is dit in ieder geval niet terug te horen op tv. Nou een paar keer filmen zaten deze opnames er in ieder geval weer goed op.

Misschien heb je het wel al gezien op tv, maar Buddy kreeg een hele grote cadeau. Hierbij werd het nodige confectie afgevuurd. Dit moest een one take worden. Anders lag natuurlijk overal confectie op de grond. Als iets echt moet, dan lukt het natuurlijk niet. De scène moest over nieuwe geschoten worden. Iedereen werd dus weer uitgeklopt en de vloer moest weer schoon geveegd worden. Toen had ik wel even medelijden met de verzorger. Die slierten waren natuurlijk bijna niet om op te vegen. Gelukkig lukte het haar toch en kon de scène weer opnieuw gedraaid worden.

Toen zat de dag er al weer op. Ik wisselde even mijn gegevens  uit met een andere figurant en vervolgde mijn terug weg weer. Nou was ik natuurlijk weer vergeten dat ik nog vol onder de make-up zat en mijn schoenen nog ingetapet. Ja, dat leverde soms wel eens blikken op. Ach, ze zouden de reden eens moeten weten. Mijn dag was in ieder geval weer top. Daar konden die blikken echt niks meer aan veranderen.

Fabian van der Gijze

Wil je meer vaan mijn gekke leven te zien krijgen. Volg mij dan ook via Facebook,Twitter,Instagram,google+en Bloglovin  tot daar 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.