Na een kort nachtje ging zondag mijn wekker alweer om vijf uur af. Het was weer tijd om te werken. Even tot vier uur door werken en dan weer snel naar huis. Normaal gesproken blijf ik altijd veel te lang door lullen, maar nu moest ik toch even door. In de avond moest ik namelijk weer in Amsterdam zijn. Ik ging namelijk naar een feestje en dat is in mijn geval toch een zeldzaam momentje. Het beloofde in ieder geval.

Uit mijn werk rende ik snel naar de supermarkt om nog even wat drinken te kopen. Iedereen had namelijk beloofd om iets mee te nemen. Nou ging ik er maar voor het gemak van uit dat iedereen drank zou mee nemen, dus ik koos er voor om sinaasappelsap mee te nemen. Dan kon ik ten minste zelf ook iets drinken, daarnaast kunnen hun er ook weer goed mixen. Propten mijn spullen snel in mijn koffertje en vloog naar de trein. Na het feestje zou ik met nog een paar andere gezellig blijven slapen, dus dan is het wel handig als je iets bij heb. Daar ging ik dan hoor. Op naar Amsterdam, op naar een feestje.

Één ding voelde gelijk al heel goed aan. Ik was namelijk totaal niet zenuwachtig. De laatste tijd zit ik extreem goed in mij vel en dat gevoel hield ik nu gewoon vast. Er waren geen zenuwen aanwezig, geen kleine angst, maar alleen mijn lach. Eindelijk kan ik er echt volledig van geniet. De aanwezigheid van drank is gewoon echt geen probleem meer. Dat voelde enorm goed en fijn. Nou heb ik daar sowieso bijna geen last meer van, maar meestal was er toch wel een beetje zenuwen in het spel.

Ik was lekker op tijd en kwam als derde binnen. Ze hadden nog even een film opstaan, dus hier sloot ik mij gezellig bij aan. Al was die film naar mijn mening echt heel slecht gefilmd/in elkaar gezet. Dat maakte de film daarentegen wel alleen maar leuker. De andere kwamen vanzelf binnen gedruppeld en de sfeer zat er goed in. Ik zat er echt op mijn gemak. De grapjes kwamen al snel mijn mond uit gerold. Gelukkig kon dat ook gewoon bij deze mensen. Ik heb toch best een scherpe/harde humor, dus daar moeten mensen wel tegen kunnen. Dat konden ze gelukkig dus wel.

Zelf kon ik maar twee mensen op het feestje. Allebei ook echt veel te lang niet meer gezien. Er zat alweer bijna anderhalf jaar tussen. Nou ken ik ze vooral van de filmklussen, dus dan zit je al snel goed bij mij. Het was weer gezellig om ze te zien. Nu ik in Hilversum woon is dat toch een stuk makkelijker geworden. De reizen waren anders vaak gewoon niet te doen. Zelf vond ik het ook wel fijn dat er maar twee bekende van mij bij zaten. Hierdoor leer je weer nieuwe leuke mensen en je kan wat makkelijker je zelf zijn. Je ken ze toch niet, dus wat boeit het. Nou had ik dit keer dan ook wel de mazzel dat er ook echt gezellige mensen waren. Aan één iemand moest ik even wennen, maar daar kon ik wel ontzettend hard om lachen. Die was nou echt zichzelf en dat kan je alleen maar waarderen hé.

Na een tijdje besloten we nog met zijn vijven naar Amsterdam Centrum te reizen. We vonden het wel even gezellig om naar een club te gaan. Wederom voelde ik mij hier gewoon comfortabel bij. Zonder moeite ging ik met de vier andere mee. Was eigenlijk zelfs benieuwd hoe Amsterdam nou in de nacht zou zijn. Nou ging ik eigenlijk nooit echt uit en al helemaal niet in Amsterdam. Dit werd dus mijn eerste keer echt stappen.

We begonnen als eerst bij een urban/reggae club. Nou heb ik qua danservaring niet echt een C.V, maar hier kwam ik wel heel erg moeilijk in. Kon de muziek niet echt en het begin vind ik sowieso altijd enorm wennen. Gelukkig was er nog iemand bij die zich ook awkward voelde. Sta je ten minste niet in je eentje voor lul. Al vond ik het ook wel enorm fijn dat ik drie dames bij had die gewoon lekker losgaan, hierdoor kon ik de ongemakkelijkheid gewoon lekker naast mij neer leggen. Alleen we konden geen van alle echt de muziek, dus we besloten toch maar weer naar buiten te gaan.

Na dat we even bij de Burger King iets hadden gegeten, liepen we de stad verder in. Al lopend kwamen we uit bij club Bubbels. Dit bleek helemaal mijn ding te zijn. Ik kon de muziek en kwam voor het eerst echt los in een club. Ik had het oprecht ook naar mijn zin. Het was zelfs zo erg dat de rest moe werd, maar ik nog lekker door stuiterde. Stond ik dan, terwijl ik al zo’n 24 uur wakker was. Ik weet oprecht niet wat het was, maar ik werd steeds vrolijker. De club en de gezellige mensen zorgde er echt voor dat ik mij fijn voelde en gewoon eens echt los kon gaan. Daar kan ik ze eigenlijk alleen maar voor bedanken.

We besloten de dag om 5 uur in een kleine jacuzzi af te sluiten en lekker te gaan tukken. Het was heel wat maanden geleden dat ik 24 uur wakker bleef, maar dit had ik nooit willen missen.

Het voelde goed 🙂

Fabian van der Gijze

Eén gedachte over “ Gaan we toch nog eens naar een feestje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.