Ja, ik weet het. Op mijn blog zijn heel veel erge en misschien volgens sommige mensen negatieve berichten te vinden op mijn blog. Zelf ben ik er juist heel positief ingesteld. Ik bekijk het juist bijna altijd van de zonnige kant. Deze maand heb je kunnen lezen dat er weer veel was gebeurd. Heel veel mensen vroegen daarom aan mij hoe het gaat. Met mij gaat het top!! Voor vandaag ga ik een hoop positieve dingen met jullie delen. Veel lees plezier.

Examens

Laat ik als eerst beginnen met het minst leuke onderwerp. Natuurlijk heb ik het dan over school. School trekt mij gewoon niet zo. Toch kom ik bijna altijd wel opdagen. Soms ben ik wel eens ziek, maar voor de rest ben ik daar te vinden. Aangezien leren ook niet mijn sterkste vak is gaat dit wel eens moeizaam. Toch flik ik het op een of andere manier om samen met nog één ander uit mijn klas nu al geslaagd te zijn. Dit betekend dat ik gelijk naar niveau vier mag van MBO en nu eigenlijk al vakantie heb. Wel moet ik eerlijk wezen, want stage heeft mij echt gered. De lessen waren niet heel duidelijk en dankzij stage ben ik alles meer gaan begrijpen. Al moet ik waarschijnlijk nog wel een tijdje naar school. De eerste jaar is wel mooi in mijn broekzakje.

Mijn nieuwe aanwinst

Het volgende leuke puntje is ook mede dankzij mijn stage mogelijk gemaakt. Mijn baas is echt een hele aardige en eerlijke man. Hij zei gelijk al op het begin dat ik gewoon netjes een uur loon zou krijgen tijdens mijn stage periode. Aangezien ik 32 uur werk levert dit toch wel iets op. Volgens mij alweer twee jaar geleden kocht ik een Samsung Galaxy s4 mini. Dit had ik echt nooit moeten doen. Als was veel te zwaar geworden voor de besturing. Hij bleef steeds hangen en als ik werd gebeld hoorde echt niemand mij goed. Eigenlijk was hij echt toe aan vervanging. Toch zat ik heel erg te twijfelen. Zoals je misschien al weet ga ik samen met mijn vriendin op vakantie. Ik ga hier natuurlijk over bloggen en ik weet het. Heel vaak zijn er geen foto’s te vinden op mijn blog. Als er wel een foto bij stond was het meestal een afbeelding van pixabay of een wazige foto gemaakt met mijn telefoon.

Echt overal waar ik liep en op elke zender zag ik steeds weer die Samsung Galaxy s7 voor bij komen. Ik geloof nooit echt reclames en hoe nieuw iets is maak mij ook nooit uit. Toch bleef de s7 in mijn hoofd hangen. Ik besloot op tweakers te kijken hoe goed die was. Hij stond met een negen bovenaan. Er waren eigenlijk geen klachten over en de camera was ook nog eens perfect. De prijs was wel heel hoog. Toch ben ik over gehaald en heb nu gewoon een Samsung Galaxy s7 Edge naast mij liggen. Ik ben er zo blij mee. Bij deze beloof ik echt dat er meer foto’s online gaan komen. Tuurlijk moet het wel kunnen, maar meer dan nu is niet moeilijk. Hij kan goed tegen water, dus er gaan ook onder water foto’s komen. Zelf ben ik nooit van de foto’s geweest, maar nu betrap ik mij zelf toch steeds vaker op een foto. Voor nu krijg mijn vriendin ze alleen nog te zien.

https://www.instagram.com/p/BGulhU6kMzh/?taken-by=fabian_gijze

Mijn blog groeit

Statistiek
Na 17 dagen

Deze week heb ik echt om de dag een blog online gegooid en standaard ook eentje op zaterdag. Ik word over twee maanden en twee dagen één jaar. Tot nu toe stond er eigenlijk elke maand ongeveer de zelfde aantal bezoekers. Ook kreeg ik maar zelden een reactie op een blog post van mij. Deze maand is dat in eens heel anders. De vijftiende zat ik namelijk al om mijn gemiddelde bezoekers en er kwamen voor mijn doen best veel reacties op mijn blog posten. Statistieken maken mij nooit zo erg uit, maar ik word er deze maand wel heel blij van. Als er meer bezoekers zijn. Is de kans op mensen helpen ook veel groter. Ik voel mij hier door echt zo blij en top. Elke dag kijk ik echt met een grote glimlach naar mijn blog. Het doet toch best veel met mij.

 

Interview

Eergisteren zag ik een oproep van Kim. Ze wilde mensen interviewen voor haar blog. Zelf lees ik geregeld haar blog posten, dus ik besloot er op te reageren. Gelijk kreeg ik een berichtje van haar terug dat ze mij sowieso wilde interviewen. Blijkbaar is ze een vaste lezer van mijn blog en vind ze mijn verhalen heel mooi beschreven. De zelfde dag kreeg ik de vragen en kreeg zij ze weer geantwoord terug. Blijkbaar was de bedoeling dat ik rond de vierhonderd woorden zou gaan zitten. Nogmaals sorry Kim, maar dit was niet echt gelukt haha. Ik typte wel lekker door. Gisteren kwam de interview al direct hier online. Persoonlijk vond ik het heel leuk en raar om te lezen. In eens stond ik op iemand anders zijn site. Zo mooi is mijn gezicht nou ook weer niet ;). Vond het in ieder geval heel leuk om te zien.

Veder zit er nog zoveel leuke dingen aan te komen. Mijn vriendin is morgen jarig, de vakantie met haar, hopelijk kan ik veel ideeën uit werken, vakantie werk bij mijn stage en nog veel meer. Daar kom ik weer, maar mijn stemming is echt top. Ik hou en geniet tegenwoordig echt heel veel van het leven. Ik vind het oprecht heel erg wat er met mijn moeder en mijn zus aan de hand is, maar ik voel mij zo energierijk. Laats ben ik zelfs van mijn stage naar huis gerend. Even voor de informatie. Ik had een winterjas aan, was netjes gekleed en had al heel lang geen vijf a zes kilometer gerend. Hopelijk gaat het met jou net zo goed als met mij. Hopelijk zien je ook alle leuke dingen naast alle ellende. Voor nu was dit het dan alweer. Weer eens een hele lange blogpost van mijn kant, maar wel met allemaal leuke momenten. Voor vandaag word mijn slot zin lekker kort. Vandaag heb ik namelijk gekozen voor:

Geniet van alles en iedereen 🙂

Fabian van der Gijze

Mij kan je verder volgen op: Facebook,Twitter,Instagram,google+en Bloglovin en natuurlijk volg ik je terug.

3 gedachten over “Het gaat met mij echt top (heden)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.