Ligt overspannen en te gestrest reisde ik af naar Engeland. Deze reis besloot ik weer vast te leggen op video. Zoals je hier al kon lezen ging ik eerst naar Londen en ben ik daarna afgereisd naar Brighton. De plek waar ik hoopte om tot rust te komen. Gelukkig bracht Brighton mij elke dag weer iets moois. Dingen die ik niet zag aankomen en ik keek mij zelf weer eens even aan in de spiegel. Ik besloot te laatste dagen door te brengen met Jenny. Zij liet mij Brighton zien door de ogen van de lokale bevolking.

Nu had ik mij voorgenomen dat tot rust komen in principe het belangrijkste was van deze reis. Ik voelde mij nog steeds niet helemaal mij zelf. Ik besloot bepaalde dingen nog vast te leggen op film en voor de rest lekker te genieten. Genieten van alles en iedereen en de stad echt goed onder ogen te komen. Geniet van de korte video. Dit is in ieder geval waarom ik terug wil naar Brighton. Kan je dat begrijpen?

Fabian van der Gijze

YouTube, Facebook,  Twitter en  Instagram

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.