Af en toe heb je als blogger van die dagen dat je niet weet wat je moet schrijven. Vandaag is weer zo’n dag. Even ter info voor jou. Het is nu kwart voor twaalf en mijn vriendin viert haar verjaardag. Deze maand gaat het zo goed en vind het zo leuk. Er mag van mij gewoon geen dag meer ontbreken. Als ik beloofd om de dag een blog online te laten komen. Moet ik mij daar ook aan houden. Als ik niet weet waar ik over moet schrijven ga ik naar de sterren staren. Soms help dit en soms ook niet, maar vandaag gelukkig wel. Ik ga gewoon weer eens lekker typen wat er in mijn hoofd op komt. Hopelijk vind je deze manier van bloggen leuk en interessant om te lezen

Laat ik beginnen bij Hulpvaardig zijn. Naar mijn mening is dat namelijk één van de belangrijkste eigenschappen. Wel kan het een hele vermoeiende eigenschap zijn. Toch blijf ik het altijd doen. Vind het mooi om te zien wat het met mensen kan doen. Soms help je iemand al door even een gesprekje te voeren of te lachen. Zelf maak ik graag grapjes. Als iemand echt even een grapje nodig heeft dan zorg ik wel dat ik een opmerking kan zegen. Vandaag deed ik dat bijvoorbeeld weer.

Er was een meisje die nog niemand kon en eigenlijk ook geen gesprekspartner kon vinden. Af en toe plaatste ik dan snel een grapje en lachte ik even. Ik zag gelijk dat het werkte. Later heb ik een goed gesprek met haar gevoerd. Ze zit tijdelijk in een opvang en ik was erg benieuwd hoe dat bij haar ging. Zelf heb ik er ook gezeten, maar dat kwam door mijn vader. Zij zat er om te revalideren van een hartstilstand. Het is nog steeds het zelfde hoor. Het lijkt daar echt af en toe dat je iets fout heb gedaan. Er zijn allemaal strenge regels zoals een verplichte bed tijd. Een meisje van zeventien gaat heus wel eens later naar bed dan tien uur. Bij haar hingen er zelfs camera’s aan de muur. Nu ik hier over schrijf lijk mij dit ook heel geschikt voor mijn mening, dus over dit onderwerp houd ik nu even op.

Dit weekend heb ik het trouwens echt naar mijn zin. Eigenlijk sta ik hier zelf heel versteld van. Feestjes van familie vind ik altijd wel leuk, maar daar buiten ga ik eigenlijk nooit echt ergens heen. Zoals je drie dagen geleden kon lezen vol ik mij momenteel echt top. Mijn vriendin had een feestje van iemand die was geslaagd. Ik besloot om gezellig eens mee te gaan. Ik heb het daar ook echt naar mijn zin gehad. Buiten mijn vriendin en de geslaagde kon ik niemand. Door dat ik mij zo prettig voel ging ik heel makkelijk praten met andere. Mijn vriendin stond zelf bij andere en ik klapte een keertje niet dicht. Binnen kort wil ik ook weer eens uit gaan, dus dit is een goed begin. Op het feestje heb ik het namelijk echt gezellig gehad en weer nieuwe mensen leren kennen.

Op het begin had ik het natuurlijk al aan gegeven. Op dit moment viert mijn vriendin haar verjaardag. Hier kon ik na twee jaar eindelijk wel mensen, dus dat praat wel iets makkelijker. Het avond eten mocht ik verzorgen voor haar vriendinnen. Zelf hou ik erg van bbq, dus ik was echt blij met mijn taak. Veder heb ik echt hele leuke gesprekken gehad. Ik voel aan mij zelf dat ik weer een groei mee aan het maken ben. Deze blog schrijf ik ook echt met een glimlach. Al zou niemand het lezen. Ik heb er echt veel plezier in. Alles voelt gewoon zo fijn en leuk. Ik hou momenteel echt heel veel van het leven en geniet er heel erg van. Deze feestjes vielen echt heel goed qua tijd en zorgt er voor dat ik mij nog beter ga voelen.

Eigenlijk zou ik volgende week ook weer een feestje hebben, maar daar kan ik helaas niet naar mee. Zoals je heb kunnen lezen op mijn blog gaat echt niet goed met mijn zus. Mijn moeder met er even uit met haar en heeft voor volgend wekend een vakantie geboekt. Ik moet dus even oppassen op mijn zus. Op dit moment gaat zij echt even voor, dus dan maar geen feest. Gelukkig merk ik dat ik mijn zus af en toe vrolijk kan maken, dus dat geeft mij ook weer een goed gevoel. Ja, echt raar, maar zelfs dat geeft mij een goed gevoel. Ze is toch mijn zus en ze betekend veel voor mij.

Dit was de tweede keer dat ik gewoon ben gaan schrijven. Dit zorgt wel voor een hele random blog post, maar hé er staat wel een artikel online en niet eens een slechte. Dit wil ik zeker vaker gaan doen. Het typt echt lekker weg en je leest meer over verschillende onderwerpen. Hopelijk ben je in ieder geval niet te veel verward geraakt :). Laat ik maar terug gaan naar het feestje. Wel zo leuk voor mijn vriendin. Het is bovendien nog maar kwart over twaalf, dus de nacht is nog lang. Hoplijk tot over morgen en nog een fijne dag gewenst.

Laat nooit je stemming verpesten door andere!

Fabian van der Gijze

Eén gedachte over “ Gewoon alles typen wat in mij op komt

  1. Wat fijn dat je je op dit moment zo goed voelt! Fijn is dat he om soms gewoon even te typen wat er in je opkomt. Nog gefeliciteerd met je vriendin trouwens! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.