Toen ik vanochtend bij mijn stage aan kwam hoorde ik gelijk mijn telefoon af gaan. Noem mij verslaafd, maar ik wil altijd zo snel mogelijk reageren. Het was een Facebook berichtje. De naam zei mij eerst niks. Daarom verwachte ik weer zo’n standaard lening voorstel. Toen ik het berichtje opende zag ik het direct. De haatster was weer terug. Dit keer stuurde ze mij geen privé berichtje, maar een openbaar berichtje. Heb je nog geen idee over wie ik het heb. Bekijk dan eerst De domste haat reactie tot nu toe. Dit keer heb ik mij eens verdiept in haar berichten.mijn reactie

Dit was haar bericht en mijn reactie terug naar haar. Voor ik dit bericht plaatste heb ik heel lang nagedacht. Eerst wilde ik er niet op reageren. Sterker nog. Ik had haar dit keer direct geblokkeerd. Toch was ik erg benieuwd naar haar berichten. Hiervoor moest ik haar wel weer deblokkeren, dus dat deed ik dan maar weer.

Eigenlijk vond ik maar twee soorten berichten van haar terug. Ze wilt weten hoe duur iets is of mensen aan het afzeiken. Op mijn bericht heeft ze nog maar twee keer gereageerd. Op de berichten van  mamablogger heeft ze al een paar keer gereageerd. Één keer reageerde ze poes lief en aardig en daarna gaat ze ineens onzin lullen.

eerst wel lief.
Het begon heel aardig….
Jurk niet mooi
Ze laat haar mening al een beetje horen
Haat op onweer blog
BAM vol er tegen in

Ze heeft ook niet echt heel veel geduld. Volgens mij vind ze het gewoon leuk om te vragen, maar ze moet bij veel dingen weten hoe duur iets is. Natuurlijk moet je wel snel reageren, want anders word ze boos. Het spijt mij zeer, maar niet iedereen heeft de tijd om binnen een paar seconde te reageren.

Wat kost dat
Ben benieuwd hoe gezellig het gesprek uiteindelijk is geworden
Kosten
Want wie kan er nou niet altijd direct reageren?

Bovendien zou ik haar als bedrijf ook niet echt serieus nemen. Haar profielfoto is een random sportplaatje die even snel van bigstock is gepakt. Bij de rest van de foto’s is dat ook het geval. Zelf kreeg ik het idee dat dit een fake account is, maar dat is dus waarschijnlijk niet het geval. Op haar Facebook account kan je namelijk de account van haar dochter zien. Die is gewoon actief, dus een fake account is het denk ik niet.

Misschien had ik dit keer weer niet moeten reageren. Toch heb ik dit lekker gedaan. Ik vind het gewoon niet kunnen dat een (volwassen) vrouw zo reageert tegen mensen. Kom op zeg. Je zegt tegen alles en iedereen dat ze nutteloos bezig zijn en een leven moeten zoeken, maar volgens mij moet zij dat eens zoeken.

 

Laat andere nooit zegen wat of hoe je iets doet!

Fabian van der Gijze

Mij kan je verder volgen  op: Facebook,Twitter,Instagram,google+en Bloglovin

9 gedachten over “De haatster is weer terug hoor (heden)

  1. Er zullen jammer genoeg altijd mensen zijn die geilen op aandacht, ik zou ook zeggen reageer er niet op maar aan de andere kant kan ik goed begrijpen dat je er gek van word, en al helemaal als het bij meerdere mensen gebeurt. Ik vind dat je goed hebt gehandeld. Er was ook een tijd dat een meisje beweerde dat ik alles op mijn blog kopieerde van de hare, veel mensen rondom mij zeiden dat ik er niet op moest reageren maar ik word er boos om, hoezo kopiëren ? Ik steek erg veel energie en tijd in een artikel en dan ga ik echt niet iets kopiëren. Het nare van deze gevallen Is dat je je het gaat aantrekken terwijl het waarschijnlijk gewoon jaloezie Is. Blijf gewoon jezelf en doe je eigen ding hihi.

    1. Dat lijk mij inderdaad echt vervelend. Zo iets kan je ook niet echt bewijzen en als ze het dan ook nog eens blijf zeggen. Zelf heb ik het één keer gedacht bij een andere blogger. Gelukkig had ik haar nummer, dus kon ik het vragen aan haar. Achteraf bleek het puur toeval te zijn.

      Om mijn haatster kan ik alleen maar lachen. Het is echt gewoon te slecht voor woorden. Ze stuurt iets voor ze er echt aandacht aan heb gegeven en ook werkelijk gelezen. Volgens mij zet ze zich zelf alleen voor schud. Ik vond het zelf wel weer een blog ervaring rijker :). Gelukkig ben ik altijd mij zelf gebleven en dat ben ik voor altijd van plan om te doen

    1. Vind het altijd juist grappig om heel onverwachts terug te reageren. Waarschijnlijk hoopte ze op een hatelijke reactie terug. Het is in ieder geval weer een blog ervaring rijker

  2. Helaas komen deze personen ook op onze blogs. Ik heb toch echt het idee, dat het een fake profiel is. Ik zou de persoon lekker in zijn of haar sop laten gaar koken. Maar, ieder zijn ding natuurlijk!

  3. Natuurlijk is dat zulke reactie’s gewoon kut zijn maar ik zou er niet teveel tijd aan besteden. Je zal altijd iemand hebben die jouw werk niet kunnen waarderen. Risico van het vak. Maar om er meerdere posts aan te wijden vind ik wel ver gaan. Ik zou gewoon slikken en doorgaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.