De afgelopen tijd ben ik erg duizelig geweest. Ik viel elke keer haast flauw en als ik op stond werd ik gelijk duizelig.  Elke keer moest ik thuis blijven van school of mijn werk. Ik ben dus naar de dokter gegaan.  Na dat de dokter mij had onderzocht kwam ze tot een ontdekking. Ze had een ruisje bij mijn hart gehoord. Dit betekende dat ik dus naar de cardioloog moest (een cardioloog is iemand die alles weet over de hart).

Ik vrij genomen van mijn werk, want het kon alleen op een donderdag.  De cardioloog moest samen met mij een vragen lijst invullen. Daarna heeft hij mij ook onderzocht. Hij hoorde net als mijn dokter een ruisje. Ik moest een nieuwe afspraak maken om mijn hart ritme op te meten en voor een echo van mijn hart.

Weer vrij genomen voor mijn nieuwe afspraak, want het kon weer alleen op donderdag. Ik zag al dat ik dan ook eerder van school moest vertrekken. Toen bleek ik ineens me laatste uur een toets te hebben, dus ik kon niet eerder weg. Ik had dus maar 30 min de tijd om van mijn school naar huis te gaan. Normaal fiets ik 45min tot een uur van mijn huis naar school (15 km). Ik heb dus die dag zo snel mogelijk gefietst en haalde het binnen 20 min dit keer.  Eigenlijk was dit iets te snel, want ik werd gelijk weer duizelig.

Toen ik weer in het ziekenhuis aan kwam, moest ik eerst mijn hart ritme opmeten. Toen dit klaar was moest ik een echo laten maken. Helaas kon ik dit zelf niet zien, omdat ik me moet omdraaien zodat ze mijn hart goed kon zien. Toen ik klaar was kreeg ik een kastje die zou 24 uur mijn hart opmeten. Ik moest alles opschrijven wat ik deed. Al moest ik even naar de wc.

De dag erna moest ik mijn kastje weer inleveren. Dit was in 1 min gebeurd. Dus ik was 1,5 uur kwijt om een kastje in te leveren, maar ja het moest nou eenmaal gebeuren.

Toen kwam de dag waar ik de uitslag kreeg. Allemaal mensen waren er gestrest voor, terwijl ik dacht ik zie het wel. Alles bleek goed te zijn, maar mijn duizeligheid heb ik nog steeds dus het heeft toch een andere oorzaak. Ik heb dus weer een oorzaak weg kunnen strepen, maar het probleem nog helaas niet

Fabian van der Gijze

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.