Vandaag even iets heel anders. Mijn tante is namelijk vandaag jarig. Helaas kon ik door mijn bedrijfsuitje niet naar haar verjaardag komen, maar via deze manier wil ik haar toch nog even een felicitatiecadeautje bezorgen. Er zijn een paar mensen waar ik echt heel veel respect voor heb en daar hoort mijn tante zeker bij. Ze is er altijd voor mij en de mensen om mij heen geweest. Naar mijn mening zou ze elke dag in het zonnetje mogen gezet worden. Gelukkig kan ik dat tegenwoordig via mijn site ook doen en daar maak ik graag vandaag gebruik van.

Mijn lieve tante is vandaag al weer 57 jaar geworden, maar dat zou je zeker niet zeggen. Sommige mensen schamen zich voor hun leeftijd, maar mijn tante zeker niet. Ze is er trots op dat ze dit mag halen. Mede natuurlijk door mijn overleden oom. Zoals vele al weten heb ik een bijzondere band met haar gezin. Tegenwoordig help ik veel mensen, maar in mijn periode had ik dat niet echt. Er was altijd één gezinnetje waar ik terecht kon. Volgens mij kan je al raden waar dat was. Ik heb er zelfs een paar dagen met mijn moeder en mijn zus mogen wonen toen wij nergens terecht konden.

Echt alle momenten met haar kan ik mij nog herinneren. Stuk voor stuk vind ik het één van de mooiste momenten uit mijn leven. Soms zijn de momenten niet zo heel leuk, maar de band die we hadden maakten het een stuk mooier. Mijn tante is echt een hele lieve en een hele sterke vrouw. Dit heeft ze zeker laten zien toen haar leven ineens vreselijk onderste boven stond. Gelukkig kon ik er toen eens voor haar zijn. Na alle lieve momenten die ze mij had bezorgd kon ik er voor haar zijn.

Je wil niet weten hoe blij ik ben dat ze al 18 jaar lang deel van mijn leven uitmaakt. Zonder haar was ik waarschijnlijk heel anders geworden. Ze is één van mijn inspiratie bronnen om mensen te helpen en altijd door te zetten. Ze is gewoon mijn tweede moeder.  Ik baalde er ook enorm van dat ik gisteren niet even langs kon komen, maar dat komt vast en zeker nog wel goed.

Vanaf hier wens ik haar dan ook echt een hele fijne dag toe met heel veel lieve en mooie berichtjes. Dat moet ik haar geval zeker niet moeilijk zijn, want volgens mij is er geen één persoon die haar niet mag. Er is ook gewoon geen reden te vinden om haar niet te mogen. Ze is eerder te lief voor iedereen. Maak er gewoon weer een geweldige dag van en geniet van alles. Ik weet zeker dat wel goed kom.

Je bent echt een geweldig mens en zal er ook echt zeker altijd voor je zijn 🙂

Fabian van der Gijze

Je kan mij ook volgen via Facebook,Twitter,Instagram,google+en Bloglovin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.