De titel zegt het al. Ik ga jullie bedanken. Misschien vraag je nu af waarvoor. Ik wil je bedanken voor het lezen van deze blog post en de blog posten die je misschien al heb gelezen of nog gaat lezen. 25 augustus gooide ik mijn nieuwe site in de lucht met dank aan een vriend. De twijfel die ik die dag was best groot. Ik kreeg net een beetje bekendheid na meer dan een half jaar bloggen. Eindelijk de 200 bezoekers bereikt.

Toch besloot ik het te gaan doen. Ik zal mijn site zelf gaan hosten en er vol voor gaan. Ik sta nu op het punt dat ik kan zeggen dat dit een juiste beslissing is geweest. Bloggen is mijn passie geworden. Ik gooi nu om de dag een nieuwe blog online waar ik 100% achter sta. Oke ik ben er nog niet, maar ik zoek zoveel mogelijk contact met mensen die al veder zijn dan mij en er super veel verstand van hebben.

Mijn blog heeft nu al binnen 23 dagen de 300 verschillende bezoekers gehaald. Ben al ruim over de 500 bezoeken. Ik merk dat er dus veel mensen terug komen. Hier voor uit mijn grond van mijn hart bedankt.

Bedankt dat jullie de tijd nemen om mijn verhalen en/of mijn mening te lezen. Bedankt voor dat jullie steeds weer terug komen om nog meer te lezen. Bedankt dat jullie al bij elkaar  22 uur en 18 min op  mijn site hebben gekeken. Echt enorm bedankt.

Ik kan jullie niet genoeg bedanken. In het bijzonder ook de twee bloggers die mij hebben geholpen om mijn site te verbeteren door tips onderaan deze blog post staat een linkje naar hun site. Zeker een aanrader om een bezoekje te brengen. Het gaat over de bloggers: Mariska van doormariska, en Deborah van deeserveit.

 

Dankzij Mariska heb ik eindelijk een welkomstteks met foto rechts boven. Dit vind ik heel belangrijk om te hebben, dus ben hier super blij mee. Deborah heeft mij enorm geholpen toen ik nog maar net begon te groeien en het bloggen net begon te ontdekken. Ik ben hier super dankbaar voor en dat weet ze. Alle twee de blogs zijn zeker een bezoekje waard.

 

Nogmaals bedankt voor de steun en jullie tijd. Al mag ik 1 van jullie een lach, een traan, aan het denken hebben gezet of mijn belangrijkste doel 1 van jullie heb geholpen. Dan ben ik super blij en heb ik mijn belangrijkste doelen al behaald.

 

Bedankt,

Fabian van der Gijze

http://doormariska.nl/

https://deeserveit.wordpress.com/

6 gedachten over “Heel erg bedankt.

 1. Ik vind het heel lief van jou dat je je lezers een keer zo in het zonnetje zet. Dat doen niet veel bloggers.

  Je site ziet er erg leuk uit en ik ben ervan overtuigd dat er nog véél meer lezers gaan komen!

  1. Heel erg bedankt voor je lieve berichtje. Ik steek er veel tijd in en zie dat het inderdaad meer kijkers op levert. je eigen blog mag er ook wezen. staan leuke dingen tussen vooral die lasagne in een mok.

   Ik ben gewoon blij met het feit dat mensen de tijd nemen om mijn blog te lezen en vind dan ook dat ik ze moet bedanken. Ik zie inderdaad dat niet veel mensen dit doen. Vind een simpele bedankje juist de moeite waard. Laat je zien dat je ze waardeer en misschien komen ze dan wel vaker terug.

 2. Wat een goed nieuws voor je en je site eindelijk dat je afgelopen 6 maanden hebt bereikt. En gefeliciteerd voor je nieuw look. Verandering is altijd even wennen en beetje angst denk ik. Wat een lief en dankbare post is dit. Ik kan echt merken dat je uit je hart schrijft. Ook lieve credits dat je aan Mariska en Deborah geeft. Ik ga zeker hun site bezoeken. Ik wil ook weten wie deze aardige dames zijn natuurlijk. 😉 Wel morgen, niet vanavond. Ik ben alleen maar bezig met reactie, moet eerst post voorbereiden voor morgen…hahaha. Ik ben hier voor het eerst, maar ik kom zeker weer terug.

  1. Bedankt voor je leuke reactie Jeapiebel. Was zeker even wennen en angstig om de keuze te maken, maar ben zeker blij dat ik die keuze heb genomen. Mijn site groeit de laatste tijd zo hard. Ben inmiddels al over de 1100 bezoeken en op 4 na de 700 verschillende bezoekers behaald. Uit mijn hart schrijf ik zeker. Vind dit bij bloggen heel belangrijk en ik merk dat mijn lezers dit waarderen. Deborah en Mariska zijn zeker de moeite waard om een bezoekje aan te brengen. Persoonlijk vind ik hun blog posten heel leuk. Zag al een paar leuke blog posten vandaag op je site, dus kom bij jou ook nog zeker een keertje kijken. Heb je misschien bloglovin. Dan kan ik je volgen en zie ik gelijk wanneer er een blog online komt die mij iets aan gaat.
   Nogmaals bedankt voor je reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.