Ola, Zoals je misschien wel weet. Doe ik eigenlijk nooit echt aan campagnes of reclames. Pas als ik er echt achter sta dan ga ik zo iets aan. Zoals je misschien ook wel weet ben acteur en presentator. Nu ben ik momenteel een mooie voorstelling aan het maken over Drank & Drugs en is het de bedoeling dat we uiteindelijk langs scholen en organisaties gaan om deze voorstelling te spelen en op een leuke manier voorlichting te geven. Laten we even heel eerlijk zijn. Scholen en ouders komen daarin soms nog wel eens te kort. De taboe is te groot en de kennis daaraan komt vaak te kort.

Nu kunnen wij alleen deze voorstelling niet alleen maken. Daarvoor heb ik/wij jouw hulp bij nodig. Zo zijn we een actie begonnen om geld op te halen voor onze prachtige voorstelling en nog veel meer voorstellingen over onderwerpen zoals LGBTQ+ en seks. Taboes zijn er om te door breken en om informatie over te geven.

Nou zit er aan deze actie ook leuke tegen prestaties vast. Denk aan een awkward nep videoboodschap voor een vriend, desnoods een foto van mij in mijn onderbroek of wat voor gekke foto dan ook of mogelijk zelfs een meet and greet / date met iemand uit de cast 😉

Doneren kan vanaf €10 en komt echt goed terecht. Mocht €10 euro nou net even te veel zijn. Dan begrijp ik dat als geen ander. Ik heb zelf namelijk ook bij de voedselbank en alles gelopen, dus voel zeker die stress niet. Ik ben van mening dat alle kleine beetjes helpen en heb daarvoor dit tikkie aangemaakt. Zo doende kan je ook een klein bedrag doneren en doneer ik het als een mooi groot bedrag. Zo kunnen we gezamenlijk er iets moois van maken.

Let op bij doneren er bij zetten als opmerking FabianGijze UIT, je bedrag en een leuke straf 😉

Doneren kan door hier te drukken

Liever toch echt een kleiner bedrag? Dan kan het via deze Tikkie link

Deze link is geldig t/m 13 april

Mocht je mij dus eens in het echt willen ontmoeten en/of mij willen zien acteren of zelfs in mijn onderbroek krijgen. Nou dan weet je wat je te doen staat! Laat van je horen, zien en desnoods ruiken. Alle beetjes zijn welkom en het komt echt goed terecht. Laten we eindelijk eens voor de voorlichting zorgen die brood nodig is. Mocht je liever een andere prestatie van mij willen. Laat het dan ook zeker even achter inclusief het bedrag wat je er voor over hebt. Dan kunnen we vanzelf samen kijken wat haalbaar is. Ben uiteindelijk niet de moeilijkste natuurlijk.

Joe Joe ooh en vergeet natuurlijk niet even er bij te vermelden dat je er via mij bent. Dan weet ik wat mij te wachten staat 😉

Fabian van der Gijze

YouTubeInstagramFacebook en  Twitter 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.