Dit wordt even een update voor mijn vaste lezers. Vanaf vandaag ga ik hopelijk een mooie avontuur tegemoet. Hopelijk een avontuur die een jaar gaat duren en anders in ieder geval voor 3 maanden. Het is namelijk zo ver. Vandaag is mijn eerste werkdag voor Talpa of misschien beter gezegd voor Utopia 2.

Mijn gesprek van afgelopen vrijdag ging super goed. Het klikte en hij zag gelukkig ook al snel mijn blije kop. Sorry, maar van dit wereldje wordt ik gewoon echt enorm blij. Het maakt mij echt niet uit dat ik nu achter de camera ben geëindigd. Het gaat mij er juist om dat ik bij camera’s ben geëindigd. Ik kon vandaag dus al beginnen en daar ging ik dan ook direct mee akkoord. Het wordt deze dagen dus minimaal 5 uur reizen, 8 uur werken en wat slapen. Vanaf 1 Juli zal dat hopelijk voorbij zijn. Dan kan ik als het goed is een kamer bewonen. Vanaf dat punt zien we het dan wel weer verder.

Het gaat qua bloggen vast en zeker wat lastiger worden. Waarschijnlijk kom ik pas rond 9 uur thuis en dan moet ik even wat eten en reclame maken voor mijn nieuwste blog. Die hoop ik trouwens gewoon in de trein te kunnen schrijven. Bespaart weer wat tijd. Ik weet in ieder geval wel dat ik het ga trekken. Dit geef mij zoveel blijheid en energie. Ik voel mij echt heel goed. De tijd tikt eigenlijk gewoon veel te langzaam weg.

We gaan het weer mee maken wat dit mij gaat brengen. In ieder geval al een mooie brede lach.

Fabian van der Gijze

Eén gedachte over “ Het gaat dan echt gebeuren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.