Het was tijd voor mijn eerste vaccinatie. Met de kennis dat ik altijd flauwval beloofde dat weer een mooi verhaal. Al was dit keer mijn angst nog geen eens het groots, maar die van het personeel. Tijd voor een nieuwe storytelling.

Ik weet dat er veel vragen worden gesteld rondom de vaccinatie. Dat vind ik zelf alleen maar goed en respecteer iedereen zijn/haar mening. Dat iedereen er zo mee te koop loop qua voor en tegen vind ik daarin tegen wel overdreven. Al dat geschreeuw om niks. Maar goed das dan weer mijn mening 😉

Fabian van der Gijze

YouTubeInstagramFacebook en  Twitter 

2 gedachten over “Het leed wat vaccinatie heet

    1. Kijk, dat is altijd beter. Vond deze in vergelijking met bloedprikken ook echt een stuk minder moeilijk om vol te houden. Zou zomaar door de tip van de prikster kunnen komen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.