De vaste (oude) lezers weten waarschijnlijk wel door de verleden verhalen dat ik niet meer met mijn vader om ga. Eerlijk is eerlijk, maar deze man heeft niet echt veel goeds in mijn leven gebracht. Door deze ervaringen wilde ik alles anders doen dan mijn vader. Hij veel vrouwen, ik zo min mogelijk & hij dronk te veel, dus ik drink helemaal niks. Nee, ik weet het dit is geen gezonde gedachte en ik heb dit gelukkig ook wel weten te minderen. Alleen 1 ding heb ik altijd verborgen willen houden voor mij zelf en de mensen om mij heen.

Het schrikmoment

Door mijn deelname aan het tv programma het instituut en mijn reis naar Thailand had ik een tijd lang ineens een snor/sik op mijn gezicht. Toen dit allemaal voorbij was ging ik voor het eerst weer scheren na een lange tijd. Ik keek in de spiegel en schrok mij dood. Ineens zag ik mij zelf niet meer, maar mijn vader. Op één of andere manier was mijn gezicht ineens enorm veranderd en zag hem. Ach niet zo aanstellen dacht ik nog, maar toen ik vervolgens mijn moeder geschrokken gezicht zag wist ik het zeker. Ik had mij niet vergist. Sindsdien ga ik door het leven met een baard.

Alleen zoals je misschien wel weet ben ik ook acteur. Ik mocht een hoofdrol vertolken in een toelatingsfilm. Enig probleem, mijn baard moest er vanaf. Ik besloot dat het wel eens tijd was om dit verhaal te delen en te filmen. Zie hier het resultaat.

Bedankt voor het kijk/lezen. Mocht je mij willen supporten? Abonneer dan hier op mijn YouTube kanaal. Kleine moeite, het is gratis en je helpt mij er enorm mee. Bedankt alvast

Fabian van der Gijze

YouTubeInstagramFacebook en  Twitter 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.