Op mijn blog is het misschien niet zo te merken, maar ik ben best gesloten. Pas als ik iemand goed heb leren kennen en oprechte interesse in mij toon. Laat ik pas het achterste van mijn tong zien. Er zijn, maar echt heel weinig mensen die mij echt goed hebben leren kennen. Dat zijn vooral de mensen die ook mijn online vriendenboek hebben in gevuld.

Doordat ik zo ben weten mensen nooit heel goed hoe ik in elkaar steek. Regelmatig hoor ik via andere dat ze mij een beetje mysterieus vinden. Ik vind dat echt perfect. Mensen kunnen gewoon nooit in schatten wat je ga doen. Als ik bijvoorbeeld een hele scherpe opmerking terug zeg staan sommige echt verbaast te kijken. Ik weet vrijwel op alles iets terug te zeggen. Maak mij echt niet uit wie iets zei, maar ik weet bijna altijd wel op een gepaste manier iets terug te zeggen.

Zo als vaker aan gegeven kan ik mij ook super makkelijk aan passen. De meest awkward momenten vind ik echt geweldig. Voor al hoe andere mensen er op reageren. Ik denk dat het komt, omdat ik altijd mij zelf probeer te zijn en niet echt mee doe met de menigte. Ga mij toch zeker niet anders gedragen, omdat ik anders niet hip genoeg ben. Dat laatste vinden sommige soms echt heel raar. Voor al als ik in mijn klas zeg dat ik de zager Drake drie keer niks vind. Heb er zonder te dollen één keer een discussie van een halve uur moeten over houden.

Één van de voordelen van dit alles is dat ik echt heel veel mee krijg. Ik kan mij heel erg focussen op iets, maar ik krijg toch heel veel mee. Soms spreek ik iemand daar later nog op aan en zegen dan één van de meeste standaard zinnen. Heb jij dat dan ook gehoord? Natuurlijk hoorde ik het. De meeste mensen nemen niet eens de moeite om zachtjes te praten.

Er is nog een hele belangrijke voordeel. De mensen die naar mij  toe komen die hebben vaak echt interesse in mij en hebben respect voor andere. Zulke mensen hoef je ook niet dagelijks te spreken. Al zou je ze na een jaar weer spreken het blijft gewoon het zelfde. Vroeger vond ik populair zijn best belangrijk en dacht ik altijd na over wat ik deed. Ik kon eigenlijk met iedereen opschieten. Nu ga ik met bijna geen één van die mensen om. Dat komt vooral, omdat ik erg ging veranderen. Nu heb ik echt veel aardige mensen mogen ontmoeten en vriendschappen mee kunnen opbouwen. Vaak zijn het ook mensen die lekker hun zelf zijn en daar hou ik echt van.

Doe ik mij anders voor op internet? Nee, dat doe ik totaal niet. Dit is juist de gene die mensen leren kennen als ze in mij verdiepen. Hoe zit dat dan? Ik vind als je de moeite neemt om op mijn blogpost te drukken. Dat je ook de moeite neemt om mij te leren kennen.

Herken je dit of zien mensen jou heel anders. Als je wil laat het mij dan zeker weten en ik hoop je weer de volgende blog post terug te zien

 

Groetjes en wees nooit bang om je zelf te zijn 🙂

Fabian van der Gijze

Mij kan je veder volgen  op: Facebook,Twitter,Instagram,google+en Bloglovin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.