Afgelopen zaterdag (27-02) zat ik weer elf uur lang in de auto. Ik mocht weer mee met mijn vriendin ’s gezin naar Zwitserland. Helaas was dit zaterdag weer voor mij en gingen we weer terug rijden naar Nederland. Meestal schrijf en bedenk ik dan een blogposten. Ik kwam op het idee om dit keer een tag in te vullen over wat ik het mooiste vind aan bepaalde onderwerpen. Toen ik eenmaal weer internet had zocht ik naar een tag genaamd ‘’het/de mooiste ….. vind ik’’. Deze tag heb ik niet kunnen vinden, dus dit keer ga ik mijn eigen tag maken en in vullen. Wil je zelf ook de tag in vullen dan mag je het natuurlijk overnemen voor je eigen blog. Veel lees plezier toe gewenst bij het lezen van mijn eerste eigengemaakte tag.

Het mooiste aan mij uiterlijk: Mijn ogen. Ik heb blauwe ogen en hier ben ik echt heel blij mee. Blauwe ogen heb ik altijd al speciaal en mooi gevonden. Ik ben er oprecht heel blij mee.

Het mooiste aan mijn karakter: Het mooiste vind ik dat ik ander altijd respecteer en wil helpen. Eerst deed ik dit niet en was ik er ook niet zo mee bezig. Nu ik dit ben gaan doen ben ik mij veel beter gaan voelen. Het helpen en respecteren van mensen voelt goed. Dat gevoel wil ik echt niet meer kwijt.

Het mooiste vakantieland: Van de vakantie landen waar ik ben flag-61070_640geweest vind ik Turkije het mooiste en het leukst. Vaak denken mensen slecht over Turkije en de bewoners. Zoals je aan deze keuze kan zien ben ik het daar echt niet mee eens. Ik vind het echt een super fijne plek om te zijn.

Het mooiste automerk: Alfa Romeo. Ik ben echt geen auto kenner. het interesseert mij eigenlijk ook echt niet, maar Alfa Romeo vind ik echt een mooi merk. Vooral de rode auto’s.

Het mooiste land waar ik heen wil: Nieuw-Zeeland. Ooit zag ik op tv een programma over Nieuw-Zeeland. Sindsdien wil ik er altijd al heen gaan. Als ik er dan ben wil ik die mooie zee wel eens met mijn eigen ogen zien en van het landschap genieten.

Het mooiste verhaal op mijn blogpost: Mijn oom die te vroeg is gegaan door een ander. In deze blogpost heb ik heel veel emoties gestopt. Nog nooit had ik me tranen in mijn ogen een blogpost geschreven, maar voor deze blogpost maakte ik graag een uitzondering. Hier kon je echt mijn emoties lezen. Wel voelde deze blogpost heel dubbel, want na deze blogpost begon ik te groeien. Dit voelde eerst heel naar. Het leek dat ik meer succes kreeg dankzij zijn dood.

Het mooiste muziekalbum: Adele 21. adele 21Dit heeft heel veel te maken met de blogpost die ik hier boven vermelde. Op mijn ooms begrafenis werd Adel gedraaid. Hierdoor is mijn liefde voor haar stem gegroeid. Nu luister ik dagelijks naar nummers van haar albums. I love Adel.

Het mooiste muziek nummer: misschien verwacht je een nummer van Adel, maar ik kies voor deze versie van hallelujah. Dit nummer heeft mij zo vaak aan het huilen gebracht. Het luisteren help mij in moeilijke tijden en om terug te denken aan sommige momenten. Vandaar staat hij voor mij stip op nummer één

De mooiste herinnering: De liefde van mensen in moeilijke tijden. Kijk mijn leven heeft al veel diepte punten gekend. Toch zag je iets altijd terug komen en dat is liefde. Banden werden sterker en mensen hielpen ons enorm goed. Dit zou ik nooit kunnen en willen vergeten. Voor vele was het iets kleins, maar voor mij is het iets enorms. Een hart vullend gevoel wat je nergens anders van krijg. Al die mensen die de mensen hielp waar ik zielsveel van hou geef ik enorm om. Ik denk dat ze het stuk voor stuk ook allemaal weten. Dit is denk ik ook de rede dat ik andere ben gaan helpen

De mooiste kleur: Helderblauw. Geen ene kleur raakt mij meer dan helderblauw. Het maakt iets in mij los wat ik niet kan beschrijven. Het maakt mij rustig en blij.

De mooiste persoon qua karakter: Buiten alle mensen die ik vaak zie geef ik enorm veel om de relatie met Jamy. Jamy heb ik heel goed mogen leren kennen. Ze is van karakter heel sterk en lief. Toen ik haar heb mogen leren kennen maakte ze heel veel mee. Gelukkig nam ze mij in vertrouwen en kon ik er voor haar zijn. Ik hielp haar, maar tegelijker tijd deed zij dit andersom ook bij mij. Dankzij de gesprekken met haar heb ik mij zelf ook weer terug kunnen vinden en ik blijf onze vriendschap heel bijzonder vinden.

Het mooiste boek: Helaas lees ik nu bijna nooit meer, maar vroeger deed ik dit altijd heel veel. Het mooiste en het beste boek wat ik mij kan herinneren is De Grijze Jager. Dit boek bracht mij altijd even naar een andere wereld. Ook leerde ik dankzij dit boek wat een vriendschap wel niet allemaal kon betekenen.heart-462873_640

Het mooist op de wereld: Deze is heel makkelijk te zegen. Het mooiste op de wereld is voor mij liefde

De mooiste sprookje: Assepoester. Wie goed doet goed ontmoet. Ik ben niet echt een sprookjes kenner, maar het moraal van dit sprookje vond ik altijd heel mooi.spijt

De mooiste film: Dit vind ik oprecht een hele moeilijke. Zelf kijk ik niet heel veel films, maar één van de weinige films die mij liet huilen is de film Spijt. Deze film laat heel goed zien wat pesten en vriendschappen met mensen kan doen. Spijt is oprecht een hele mooie film.

 

Hopelijk vond je het een leuke tag. Zoals ik al eerder aan gaf mag je hem voor je eigen blog over nemen. Hier beneden zet ik alle vragen neer zodat je hem heel makkelijk over kan nemen. Ik vond het heel leuk en gek om de vragen zelf te bedenken en daarna zelf ook in te vullen. Dit was het in ieder geval voor vandaag. Als je het zelf in gaat vullen wil ik je veel succes wensen. Lees gerust nog even veder en hopelijk tot ziens.

Groetjes,

Fabian van der Gijze

Je kan mij ook volgen opFacebook,Twitter,Instagram,google+ en Bloglovin

De vragen van deze tag waren:

 1. Het mooiste aan mij uiterlijk vind ik:
 2. Het mooiste aan mij zelf vind ik:
 3. Het mooiste vakantieland vind ik:
 4. Het mooiste automerk vind ik:
 5. Het mooiste land waar ik heen wil vind ik:
 6. Het mooiste verhaal op mijn blog vind ik:
 7. Het mooiste muziekalbum vind ik:
 8. Het mooiste muziek nummer vind ik:
 9. De mooiste herinnering vind ik:
 10. De mooiste kleur vind ik:
 11. De mooiste persoon qua karakter vind ik:
 12. Het mooiste boek vind ik:
 13. Het mooist op de wereld vind ik:
 14. De mooiste sprookje vind ik:
 15. De mooiste film vind ik:

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.